Ewuś u mnie pada i sypie na przemian. 3 stopnie tylko i wiatr na dokładkę. Wykorzystuję czas robiąc dekoracje świąteczne
Martusiu dokładnie tak jak piszesz Maja to uśmiechnięta ciepła dziewczyna. Otwarta i życzliwa nie daje odczuć że jest jakby nie było telewizyjną osobowością Ekipa także przemiła i pomocna. Naprawdę zależy im aby program był ciekawy i prawdziwy To było przeżycie które wspominać będę całe życie
Aniu pszczół coraz mniej bo ludzie nie dbają aby miały miejsca gdzie mogą się pożywić. Stosujemy bezmyślnie środki ochrony roślin nie myśląc że niszczymy życie stosując je nieprawidłowo. Fajnie że jest coraz więcej świadomych ogrodników
To zdjęcia dekoracji dziś będą Chyba pójdę fotki zrobić na ogrodzie bo 3 dni nie byłam a na udanych zakupach byłam dekoracyjnych Kupiłam 3 kule na ogród ale ze względu że grają u mnie w piłkę będą w domu
Małgoś...tyły mam, ale Wasze spotkanie musiałam sobie obejrzeć Widać, że superzaście było Tak blisko byliście, ale wtedy u mnie dom był pusty. Późno przyjechaliśmy w sobotę do Pszczyny.
Róży jeszcze też nie mam, ale zaklepana chociaż
Buziaczki
Beatko koniecznie fotki zrób. Tyle radości nam zostało przy takiej pogodzie co fotki pooglądać
Kasiu no czasami tak jest że nie da się spotkać pomimo że blisko. Teraz gorący okres, Ania też robotę miała i nie pojechała z nami. Dobrze że mogła sobie chwilę przerwy zrobić buziaki
Basiu masz rację ale liście tulipanowe oklapłe na dokładkę nie są ciekawe