Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

asiach 22:04, 13 kwi 2014

bartek_luberda napisał(a)
Gosia ale fajne spotkanie Pozdrawiam

Ja Ciebie również pozdrawiam, bo Gosię pozdrowiła wcześniej
malgorzata_s... 22:06, 13 kwi 2014

asiach napisał(a)
To było dobre!
Ja naprawdę wykonuję różne ciekawe przez niektóre kobiety uznawane typowo męskie rzeczy. Ale się tego nie wstydzę

Asiu ja to nie żartem Tu wszystkie tną , piłują , murują, wycinają a nawet orzą Na dokładkę chwalimy się nowymi narzędziami Tu nie ma typowo damskich i męskich prac Ja tylko ciągle zapominam że tutaj rozmawiam z dziewczynami które nie boją się paznokcia złamać
malgorzata_s... 22:08, 13 kwi 2014

bartek_luberda napisał(a)
Gosia ale fajne spotkanie Pozdrawiam

Beatko fajne Uwielbiam się spotykać ogrodowo Buziam
makkasia 22:12, 13 kwi 2014

Spotkania, domki dla owadów, ławka z maszynowym stolikiem.... świetne rzeczy robisz Małgosiu, swietne pomysły...Gosiaczku szukałam tych tulipanów bez pąków i same cudniaste z płatkami zobaczyłam
ściskam
asiach 22:14, 13 kwi 2014

To i ja do takich należę bo muruję, kładę płytki itd. ....
A paznokcie mam bardzo krótkie czyli nie boję się, że je złamię. A to co napisałam nie odebrałam w formie żartu z Twojej strony. Po przeczytaniu postu - uśmiałam się szczerze - bo napotkać takie Dziewczyny to coś nowego dla mnie. Czuję, że jestem na właściwym forum
malgorzata_s... 22:15, 13 kwi 2014

makkasia napisał(a)
Spotkania, domki dla owadów, ławka z maszynowym stolikiem.... świetne rzeczy robisz Małgosiu, swietne pomysły...Gosiaczku szukałam tych tulipanów bez pąków i same cudniaste z płatkami zobaczyłam
ściskam

Kasiu toć nie będę zieleniny bezkwiatowej focić Buziak
malgorzata_s... 22:16, 13 kwi 2014

asiach napisał(a)
To i ja do takich należę bo muruję, kładę płytki itd. ....
A paznokcie mam bardzo krótkie czyli nie boję się, że je złamię. A to co napisałam nie odebrałam w formie żartu z Twojej strony. Po przeczytaniu postu - uśmiałam się szczerze - bo napotkać takie Dziewczyny to coś nowego dla mnie. Czuję, że jestem na właściwym forum

No właśnie Trudno uwierzyć że nas tu tyle
BASIA8 11:53, 14 kwi 2014

Gosieńko odpozdrawiam i odcałowuję Twoją Rodzinkę
wietrzyk 11:59, 14 kwi 2014

Hi, hi
Zaraz mi się przypomina rozmowa o przerzucaniu obornika Prawdziwa Ogrodniczka, żadnej pracy się nie boi
A widzę jeszcze, że temat domków dla owadów na tapecie. Pokażę (mam nadzieję Gosia, że pozwolisz?) domek z Goczałkowic (a właściwie hotelisko dla robaczków)

Robi wrażenie...
eda 12:36, 14 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Alu ale jakie miłe Buziam
Edytko zawsze jest miło jak się spotykamy z ludźmi o tych samych zainteresowaniach

tak tak jest o czym gadać A czas to leci jak zwariowany