Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Katkak 19:36, 17 kwi 2014

Cześć Gosiaczku, mam nadzieję, że już trochę odetchnęłaś. Nie martw się, może akurat te roślinki jakoś wydobrzeją, mając taką Opiekunkę nie mają wyjścia Myślę, że uznają reklamację, głowa do góry Gosiaczku. Kup sobie na pociechę jakąś fajną roślinkę (nie przez neta), albo gadżecik do ogrodu Tak sobie patrzyłam kiedyś na to Twoje urocze miejsce na wprost ciurkadełka i brakuje mi tam jakichś lampeczek, świeczników, czy zwał jak zwał, które by zwisały, tzn były wyżej niż ta latarenka na ziemi. Coś takiego jak u mnie te lampki na 1-szej stronie, alb nawet jeszcze coś ciut większego. Albo gdyby tak za ławką wbić jakiś konar wysoki z gałęziami i na nich pozawieszać różne lampioniki na teelighty
Agania 20:56, 17 kwi 2014

Gonia, nabrobiłam smutne zaległości, to tak jak z moimi wrzosami, podobnie to wszystko wyglądało, paczka porażka jak zapakowana, cud, że dotarła i wrzosy poza doniczkami wszystko nie ukorzenione, albo ledwo co, nie ma co dłużej zapamiętywać tej historii, a listę niewiarygodnych i nierzetelnych sprzedawców, powinniśmy założyć na ogrodowisku, dla przestrogi, żeby nikt z nas się więcej nie naciął, na tego typu oszustwa..............oczywiście za zgodą szefowej

Całusy
malgorzata_s... 20:57, 17 kwi 2014

ewa004 napisał(a)
Gosiu to jakaś kpina z ta paczką ,takiego czegoś jeszcze nie widziałam
Podasz gdzie zamawiałaś ? tak ku przestrodze

Podam
malgorzata_s... 21:00, 17 kwi 2014

Katkak napisał(a)
Cześć Gosiaczku, mam nadzieję, że już trochę odetchnęłaś. Nie martw się, może akurat te roślinki jakoś wydobrzeją, mając taką Opiekunkę nie mają wyjścia Myślę, że uznają reklamację, głowa do góry Gosiaczku. Kup sobie na pociechę jakąś fajną roślinkę (nie przez neta), albo gadżecik do ogrodu Tak sobie patrzyłam kiedyś na to Twoje urocze miejsce na wprost ciurkadełka i brakuje mi tam jakichś lampeczek, świeczników, czy zwał jak zwał, które by zwisały, tzn były wyżej niż ta latarenka na ziemi. Coś takiego jak u mnie te lampki na 1-szej stronie, alb nawet jeszcze coś ciut większego. Albo gdyby tak za ławką wbić jakiś konar wysoki z gałęziami i na nich pozawieszać różne lampioniki na teelighty

Kasiu myślę cały czas nad lampkami Ciurkadełko świeci samo ale przy ławeczce coś pomyślę
malgorzata_s... 21:01, 17 kwi 2014

Agania napisał(a)
Gonia, nabrobiłam smutne zaległości, to tak jak z moimi wrzosami, podobnie to wszystko wyglądało, paczka porażka jak zapakowana, cud, że dotarła i wrzosy poza doniczkami wszystko nie ukorzenione, albo ledwo co, nie ma co dłużej zapamiętywać tej historii, a listę niewiarygodnych i nierzetelnych sprzedawców, powinniśmy założyć na ogrodowisku, dla przestrogi, żeby nikt z nas się więcej nie naciął, na tego typu oszustwa..............oczywiście za zgodą szefowej

Całusy

Już mi trochę przeszło Liczą się święta teraz i tyleBuziam
bartek_luberda 21:07, 17 kwi 2014

Matko przesyłka tragedia ja bym ryczała jak wół i przekopane by w domu mieli ale ja tak mam z towarem kupujemy kota w worku raz się trafi a czasami mnie trafia Szkoda kasy Gosia potrzebujesz czerwonych żurawek i innych to Ci ukorzenie i wyśle bo mi fajnie rosną Wstawię u siebie zdjęcie bo jedne są takie bordowe ładne
malgorzata_s... 21:46, 17 kwi 2014

bartek_luberda napisał(a)
Matko przesyłka tragedia ja bym ryczała jak wół i przekopane by w domu mieli ale ja tak mam z towarem kupujemy kota w worku raz się trafi a czasami mnie trafia Szkoda kasy Gosia potrzebujesz czerwonych żurawek i innych to Ci ukorzenie i wyśle bo mi fajnie rosną Wstawię u siebie zdjęcie bo jedne są takie bordowe ładne

Beatko kochana jesteś Jeśli masz w nadmiarze i nie będzie to kłopot
bartek_luberda 22:22, 17 kwi 2014

Zrobi się wyślij mi adres a ja jutro już zrobię sadzonki i myślę że lepiej będzie jak tak z 3 tygodnie będą u mnie i się ukorzenią i wyślę A zdjęcie do tej pory nie weszło
bartek_luberda 22:30, 17 kwi 2014

Te są fajne i są teraz 3 razy większe i mają piękny bordowy kolor bo jeszcze mam czerwone i zielone
polinka 22:41, 17 kwi 2014

Gosiu ja też większość roślin zamawiam na all..., do tej pory miałam jedną wpadkę. Dlaczego składasz reklamację? W ciągu 10 dni masz możliwość zwrócenia towaru bez podania przyczyny i sprzedawca musi oddać pieniądze, nie ważne czy to rośliny czy dywany. Jeśli sprzedawca nie uzna Twojej reklamacji to pisz do all..