Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Kasik 21:00, 16 kwi 2014

Małgosia - przykro mi bardzo. Musisz sprawę poprowadzić do końca. Nie można folgować takim ludziom. Czują się wtedy bezkarni. - to szczyt - jak tak można?
malgorzata_s... 21:07, 16 kwi 2014

Kasik napisał(a)
Małgosia - przykro mi bardzo. Musisz sprawę poprowadzić do końca. Nie można folgować takim ludziom. Czują się wtedy bezkarni. - to szczyt - jak tak można?

Kasiu ja nie rozumiem zupełnie Nie tylko na allegro handlują ale mają swoją stronę to duża szkółka. Sprawdziłam a tu takie kuku. Nie odpuszczę będę ich nękać
anna_g 21:17, 16 kwi 2014

Gosia - ja też ich sprawdzałam - zawsze patrzę ile i jakich jest komentarzy... i faktycznie mieli trochę negatywów ale czasami zdarzają się też dziwni klienci - uznałam że 95,8% pozytywnych komentarzy to wystarczy - a jednak nie... Miałam im nie dawać negatywa za swoje bo uznałam że i tak mi wyrosną z tego roślinki więc im odpuszczę, ale nie, nie odpuszczę w takim razie...

Napisałam do Ciebie na priv. Zerknij
malgorzata_s... 21:19, 16 kwi 2014

anna_g napisał(a)
Gosia - ja też ich sprawdzałam - zawsze patrzę ile i jakich jest komentarzy... i faktycznie mieli trochę negatywów ale czasami zdarzają się też dziwni klienci - uznałam że 95,8% pozytywnych komentarzy to wystarczy - a jednak nie... Miałam im nie dawać negatywa za swoje bo uznałam że i tak mi wyrosną z tego roślinki więc im odpuszczę, ale nie, nie odpuszczę w takim razie...

Napisałam do Ciebie na priv. Zerknij

Nie ma nic na priv.
elzbieta_g 21:26, 16 kwi 2014

o matko! rozumiem twoją wściekłość na widok przesyłki...ja bym była purpurowa ze złości ja raz nadziałam się na internetowym zakupie i od tamtej pory nie zamawiam nic bo się boje.... choć korci mnie czasem strasznie, ,w tamtym roku M zamówił lampki na podświetlenie ścieżki... i też porażka
buziaki Gosiu
malgorzata_s... 21:31, 16 kwi 2014

elzbieta_g napisał(a)
o matko! rozumiem twoją wściekłość na widok przesyłki...ja bym była purpurowa ze złości ja raz nadziałam się na internetowym zakupie i od tamtej pory nie zamawiam nic bo się boje.... choć korci mnie czasem strasznie, ,w tamtym roku M zamówił lampki na podświetlenie ścieżki... i też porażka
buziaki Gosiu

Elu ja bardzo dużo kupuję i zawsze było wszystko ok. Nawet meble do kuchni co do centymetra pasowały.Nigdy się nie zawiodłam aż do teraz
elzbieta_g 21:35, 16 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Elu ja bardzo dużo kupuję i zawsze było wszystko ok. Nawet meble do kuchni co do centymetra pasowały.Nigdy się nie zawiodłam aż do teraz

jak to mówią: zawsze musi być ten pierwszy raz....byle ostatni
lawena 21:39, 16 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Już bez korzeni

Trawki świeżo wsadzone w doniczki

Gosiu to jakaś kpina ja w zeszły roku dostałam w takim stanie bukszpaniy!!!
no cóz nigdy nie wiadomo na kogo się trafi... ale ja bym nie odpusciła
trzymaj się
Ivvvona 21:40, 16 kwi 2014

Gosiu, współczuję całej tej sytuacji z zakupami. Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Podaj mi proszę nazwę tych oszustów na priv. Sporo też zamawiam przez internet, nie chciałabym się naciąć. Pozdrawiam.
malgorzata_s... 21:48, 16 kwi 2014

Diano Iwonko dzięki za dobre słowo