O jej! i mnie spotkała niemiła niespodzianka. Ale jak inaczej kupić pożądane dobra roślinne jak nie wysyłkowo?
Aniu tak to ta szkółka Luki dam ci na pw. jak nie odpowiedzą pozytywnie na reklamacje to umieszczę nazwę wielkimi literami na forum i nie tylko. Na razie jak ktoś chce to na priwa poślę.
Pokażę wam teraz roślinki jakie dostałam w przesyłce. Masakra jakaś a na dokładkę z opuchlakami;( Zdjęcia nie ostre trochę bo mi się ręce ze złości trzęsły Jak otworzyłam to mnie wryło Część roślin była wysypana Żurawki z opuchlakami
Ja też namiar poproszę.... ... Cofnęłam się aż do tej masakry paczkowej.. ... To jest po,prostu niemożliwe .... Trzymaj się......fajnie ,że Cię eMuś na duchu podtrzymuje i to prawda ,że zdrówko wązniejsze niż kasa
Gosia, o rany!!! masakra, dopiero zobaczyłam, skandal nad skandale, co za świńska szkółka, albo jacys amatorzy! Bardzo ci współczuję, trzymaj się
Tak, Krzysia ucałuj podwójnie wykazał stoicki spokój w najtrudniejszym momencie a Ciebie wyobrażam sobie przy kompie ..... oprócz Bestwinki wezmę Cię kiedyś do Czańca to dla lepszego pocieszenia