Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Urszulla 10:17, 17 kwi 2014

Gosiu strasznie Ci współczuję tego zakupu. Sama nie wiem jak Cię pocieszyć, chyba tylko tym że w maju pojedziemy do tej szkółki w Bestwince i tam kupisz dorodne roślinki.
I współczuję wydanej kasy, Krzysia też pociesz ode mnie, bo nie wiem czy tą masakrę zniósł dzielnie.
BASIA8 12:03, 17 kwi 2014

Gosieńko piękne widoki zastałam u Ciebie w domku - jest tak przytulnie, świątecznie - jednym słowem rewelacyjnie. A co do przesyłki to brak mi słów - masakra jakaś. Jak można przesłać takie roślinki czasem ludzie oszczędzają dłuuugie miesiące by coś sobie kupić - wydają pieniążki - a tu tak człowieka potraktują. Pisz Kochana namiary na niesolidnego sprzedawcę i nie miej żadnych wyrzutów sumienia, niech wszyscy wiedzą jacy z nich "profesjonaliści" Buziaki przesyłam
malgorzata_s... 14:18, 17 kwi 2014

Mathildis napisał(a)

A co mogą Ci zrobić wstawisz zdjęcie i podpiszesz kto takie "rośliny" Ci sprzedał, nawet komentować nie musisz, każdy sam oceni wartość towaru... i "wiarygodność" sprzedawcy.
Ale mimo wszystko liczę, że reklamację przyjmą, Mnie się udało - reklamację przyjęli bez odsyłania roślin na podstawie samych zdjęć, ale z całej paczki zgłaszałam niezgodność tylko dla dwóch a Ty musisz chyba na wszystko złożyć reklamację...

Masz rację umieszczę z odpowiedzia na reklamacje dane sprzedawcy.
malgorzata_s... 14:27, 17 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Obejrzałam przesyłkę....masakra....
Ze szkółek ktorej nie znam płacę wyłącznie przy odbiorze... Nie chcą wysłać, oczekują przedpłaty (np za clematisy rubens) rezygnuję... I tak przesłali za pobraniem
Nie wiem czy płaciłas przelewem?
Masakra z tym zamowieniem...

Marzenko ja przez all zamawiałam. Sprawdziłam komentarze itd. No cóz chyba raz trza nauczkę dostać
malgorzata_s... 14:32, 17 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
MASAKRA!!!
Gosiaczku współczuję, żal kasy, zawiedzionych nadziei, że już posadzisz, będzie rosło i cieszyło. Też by mnie trafiło! Ja też dużo przez internet kupuję...proszę o ich namiary. Żebym się nie nacięła, teraz się na zakup prosa szykuję...

Nie denerwuj się już, może uwzględnią reklamację. Ja w tamtym roku dostałam trawy w paskudnym stanie, winni byli przewoźnicy, ale bez problemu mi kasiorkę zwrócili, roślinki posadziłam, część nawet przetrwało.

Ściskam mocno i buziolek

Zobaczymy ale nadziei dużych nie mam Ja głupia zamiast zakleić i odeslać rzuciłam się sadzuić coby coś uratować. Człowiek w nerwach bezmyślny jest Krzyś powiedział cobym nie przeżywala bo szkoda zdrowia
malgorzata_s... 14:33, 17 kwi 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)
widziałam masakrę w pudełku. szok.

No szok
malgorzata_s... 14:35, 17 kwi 2014

Urszulla napisał(a)
Gosiu strasznie Ci współczuję tego zakupu. Sama nie wiem jak Cię pocieszyć, chyba tylko tym że w maju pojedziemy do tej szkółki w Bestwince i tam kupisz dorodne roślinki.
I współczuję wydanej kasy, Krzysia też pociesz ode mnie, bo nie wiem czy tą masakrę zniósł dzielnie.

uleńko Krzyś zniósł to po męsku Nawet mnie hamował cobym nie nawrzucała w mailu zbytnio Powiedział że to nie warte moich nerwów A na Bestwinkę to tym bardziej się cieszę
malgorzata_s... 14:37, 17 kwi 2014

BASIA8 napisał(a)
Gosieńko piękne widoki zastałam u Ciebie w domku - jest tak przytulnie, świątecznie - jednym słowem rewelacyjnie. A co do przesyłki to brak mi słów - masakra jakaś. Jak można przesłać takie roślinki czasem ludzie oszczędzają dłuuugie miesiące by coś sobie kupić - wydają pieniążki - a tu tak człowieka potraktują. Pisz Kochana namiary na niesolidnego sprzedawcę i nie miej żadnych wyrzutów sumienia, niech wszyscy wiedzą jacy z nich "profesjonaliści" Buziaki przesyłam

Dzięki Basiu za pochwały i wsparcie Napiszę namiary wraz z odpowiedzią na reklamację
No ale cóż idą święta i trzeba sie radować Nic to jak mówi mój Em gdyby wszyscy tylko takie problemy mieli Buziam
anna_g 14:40, 17 kwi 2014

Gosia - ten Krzyś to Ci się udał wiesz.... No pewnie, że wiesz, ale i tak Ci powiem. Pozdrów go cieplutko (buziola bym przesłała ale nie wiem czy wypada - noooo ale jakby tak za Twoim pośrednictwem to chiba może być co? ), że tak dobrze to zniósł i jeszcze Ciebie na duchu podtrzymuje... Zdrowie ważniejsze niż kasa. A ja myślę, że oni uznają Twoją reklamację... Tak se czuję... No bo już bez przesady... Buziaki dla Was.
malgorzata_s... 14:44, 17 kwi 2014

anna_g napisał(a)
Gosia - ten Krzyś to Ci się udał wiesz.... No pewnie, że wiesz, ale i tak Ci powiem. Pozdrów go cieplutko (buziola bym przesłała ale nie wiem czy wypada - noooo ale jakby tak za Twoim pośrednictwem to chiba może być co? ), że tak dobrze to zniósł i jeszcze Ciebie na duchu podtrzymuje... Zdrowie ważniejsze niż kasa. A ja myślę, że oni uznają Twoją reklamację... Tak se czuję... No bo już bez przesady... Buziaki dla Was.

Aniu całusy przekażę Wiem że mi się udał oj wiem Bez niego to nieraz miałabym załamkę a tak zawsze mogę się uśmiechać Buziam Anuś