Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Katkak 22:16, 16 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kasiu jedno mnie dziwi. Na kilka tysięcy pozytywnych opinii tylko 140 mają negatywnych dlatego zamówiłam.

Gosia ja nie tak znowu często robię zakupy przez internet, ale mój kolega non stop - z meblami włącznie. I mówił mi, że ma taką jedną zasadę, że nawet jak jest jedna negatywna opinia to odbija. Ja chyba wezmę to sobie do serca.
malgorzata_s... 22:19, 16 kwi 2014

Katkak napisał(a)

Gosia ja nie tak znowu często robię zakupy przez internet, ale mój kolega non stop - z meblami włącznie. I mówił mi, że ma taką jedną zasadę, że nawet jak jest jedna negatywna opinia to odbija. Ja chyba wezmę to sobie do serca.

Ja mnóstwo kupuję włącznie z meblami i ciuchami, dywanami itd. Pierwszy raz się nacięłam
GorAna 22:25, 16 kwi 2014

Gosiu, bardzo Ci wpółczuję tej nieszczęsnej przesyłki, ....trzymam kciuki, za pozytywne rozpatrzenie Twojej reklamacji.
Pozdrawiam z zimnego Kamiennego
malgorzata_s... 22:28, 16 kwi 2014

GorAna napisał(a)
Gosiu, bardzo Ci wpółczuję tej nieszczęsnej przesyłki, ....trzymam kciuki, za pozytywne rozpatrzenie Twojej reklamacji.
Pozdrawiam z zimnego Kamiennego

Aniu cóż ja też mam nadzieję że przemyślą i uwzględnią ale zbyt wielka ta nadzieja nie jest Buziam i idę spać oby mi sie robale nie śniły
MagdalenaK8 22:29, 16 kwi 2014

Mnie też trafiło jak zobaczyłam Twoją przesyłkę ;(, walcz i się nie poddawaj.
Pozdrawiam
malgorzata_s... 22:33, 16 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Mnie też trafiło jak zobaczyłam Twoją przesyłkę ;(, walcz i się nie poddawaj.
Pozdrawiam

Dziękuję Magdziu
Mathildis 23:50, 16 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Jeśli sprawę załatwią negatywnie to oczywiście podam. Nie wiem tylko czy można na forum coby naciągacze kłopotów nie narobili

A co mogą Ci zrobić wstawisz zdjęcie i podpiszesz kto takie "rośliny" Ci sprzedał, nawet komentować nie musisz, każdy sam oceni wartość towaru... i "wiarygodność" sprzedawcy.
Ale mimo wszystko liczę, że reklamację przyjmą, Mnie się udało - reklamację przyjęli bez odsyłania roślin na podstawie samych zdjęć, ale z całej paczki zgłaszałam niezgodność tylko dla dwóch a Ty musisz chyba na wszystko złożyć reklamację...
Madzenka 07:57, 17 kwi 2014

Obejrzałam przesyłkę....masakra....
Ze szkółek ktorej nie znam płacę wyłącznie przy odbiorze... Nie chcą wysłać, oczekują przedpłaty (np za clematisy rubens) rezygnuję... I tak przesłali za pobraniem
Nie wiem czy płaciłas przelewem?
Masakra z tym zamowieniem...
paulina_wero... 08:48, 17 kwi 2014

widziałam masakrę w pudełku. szok.
Kindzia 09:45, 17 kwi 2014

MASAKRA!!!
Gosiaczku współczuję, żal kasy, zawiedzionych nadziei, że już posadzisz, będzie rosło i cieszyło. Też by mnie trafiło! Ja też dużo przez internet kupuję...proszę o ich namiary. Żebym się nie nacięła, teraz się na zakup prosa szykuję...

Nie denerwuj się już, może uwzględnią reklamację. Ja w tamtym roku dostałam trawy w paskudnym stanie, winni byli przewoźnicy, ale bez problemu mi kasiorkę zwrócili, roślinki posadziłam, część nawet przetrwało.

Ściskam mocno i buziolek