Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

boguslawa_ma... 21:39, 25 maj 2014

Gosiu piękne zdjęcia przywiozłaś
Nikita 21:44, 25 maj 2014

Gosiu, mówisz i masz.....

górny rząd (od lewej): Andrzej (z Alfą na rękach) + Kondzio , Gabrysia (Gabik), Ula (Urszulla), Małgosia (Margarete), Basia (barbara_kraj…), Anitka (Anita1978), Agatka (Agata19762), Sylwia (Sylllwia), Renatka (Rench), Kasia (Kasik), mąż Ivvvony, koleżanka Mariolki (nie ma swojego wątku na O. ale nas podczytuje), Iwonka (Ivvvona), Kasia (Kasia-Luiza) i Ewa („Moja pierwsza hortensja w ogródku”)

środkowy rząd (za Bogdzią): Ela (eliza3), Kasia (Kindzia), Gosia (malgorzata_s…), Madzia (Madziarzeszów), Ania (Anna_studio) i Łukasz (Luki)

dolny rząd (cały czas od lewej): Mariolka (paniprzyroda) z Łukaszem (synem Uli), Ania (Mala_Mi), Karolina (popcarol), Bogdzia z Laurką na kolanach (córcią Gabrysi), Alinka (alinak), Nikita (czyli ja we własnej osobie) i Krysia (Krys)
Mala_Mi 21:46, 25 maj 2014

Gosia... spotkania zawsze pozostawiają niedosyt.... bo za krótko trwają.... i potem człek sobie myśłi...z tą nie pogadałam, z tą tez i z tą i z tą.. i zawsze sie zastawiam co ja w takim razie robiłam na tym spotkaniu???
Ale nieważne.... trzeba będzie nadrobić zaległosci... grunt, że w realu też się znamy
I jesteś taka jak sobie Cię wyobrażałam
I nawet mam Cię pojedynczo na fotce

malgorzata_s... 21:53, 25 maj 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Gosiu piękne zdjęcia przywiozłaś

Bogusiu dzięki ale fotki nie oddają trójwymiaru niestety i zapachu Szkoda że nie byłaś
malgorzata_s... 21:54, 25 maj 2014

Nikita napisał(a)
Gosiu, mówisz i masz.....

górny rząd (od lewej): Andrzej (z Alfą na rękach) + Kondzio , Gabrysia (Gabik), Ula (Urszulla), Małgosia (Margarete), Basia (barbara_kraj…), Anitka (Anita1978), Agatka (Agata19762), Sylwia (Sylllwia), Renatka (Rench), Kasia (Kasik), mąż Ivvvony, koleżanka Mariolki (nie ma swojego wątku na O. ale nas podczytuje), Iwonka (Ivvvona), Kasia (Kasia-Luiza) i Ewa („Moja pierwsza hortensja w ogródku”)

środkowy rząd (za Bogdzią): Ela (eliza3), Kasia (Kindzia), Gosia (malgorzata_s…), Madzia (Madziarzeszów), Ania (Anna_studio) i Łukasz (Luki)

dolny rząd (cały czas od lewej): Mariolka (paniprzyroda) z Łukaszem (synem Uli), Ania (Mala_Mi), Karolina (popcarol), Bogdzia z Laurką na kolanach (córcią Gabrysi), Alinka (alinak), Nikita (czyli ja we własnej osobie) i Krysia (Krys)

Tyś anioł kobita Wielki buziak
malgorzata_s... 21:56, 25 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Gosia... spotkania zawsze pozostawiają niedosyt.... bo za krótko trwają.... i potem człek sobie myśłi...z tą nie pogadałam, z tą tez i z tą i z tą.. i zawsze sie zastawiam co ja w takim razie robiłam na tym spotkaniu???
Ale nieważne.... trzeba będzie nadrobić zaległosci... grunt, że w realu też się znamy
I jesteś taka jak sobie Cię wyobrażałam
I nawet mam Cię pojedynczo na fotce

No właśnie takie duże spotkania cudowne ale nie pogada się ze wszystkimi tak od serca
malgorzata_s... 22:12, 25 maj 2014

A dzisiaj małe spotkanko Byłyśmy u Kindzi a potem u mnie i było wesoło miło i znów za krótko. Kochani do zobaczenia znowu
Popatrzcie na tę różę cuuuudo

A to my
Krys 22:21, 25 maj 2014

Gosiu pozdrawiam

Katkak 22:21, 25 maj 2014

Gosia jednym słowem cudowny weekend Pozdrawiam słonecznie
malgorzata_s... 22:24, 25 maj 2014

Krysiu dzięki za fotkę i macham

Kasiu taka nakręcona jestem że chyba nie zasnę