Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 14:13, 28 maj 2014

anna_g napisał(a)

Gosia a Wyście to już z tym pojemnikiem, pokrywką i rurkami kupili - znaczy się czy to był komplet? czy sami to robili?

Aniu tak to byłkomplet Mam jednak taką zwykłą pompka co prykała w sadzawce do góry i Krzyś myśli o takim pudle z pokrywką,w LM widzieliśmy plastikowe.Ma zamiar kamień przewiercić i zrobić drugie ciurkadło Najlepiej jak sobie faceci to omawią, teza się spotkać
malgorzata_s... 14:14, 28 maj 2014

Margarete napisał(a)

Ty masz do Pudełków stosunkowo blisko ? Jesl bys kupwała dla siebie te azalie to prosze kup i dla mnie - a ja wtedy jakos umówie sie z Toba Małgosiu na odbiór. Kase moge ci podesłac na konto. OK ?
Bardzo byłabym wdzieczna, bo takiego koloru jeszcze nie mam, a jesli do tego pachnie ..........
Pozdrawiam !

Gosiu jak będzie to nie maproblema Dam znać Co do fryzury wiem że jesteś lokata
Te moje loki zawsze takie nieuczesane mi się wydają
malgorzata_s... 14:19, 28 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Nie mogę się na to zdjęcie napatrzeć
Tak mi tu kogoś przypominasz.......i nie wiem kogo .......

Jak Cie kiedyś zobaczę i będziesz miała proste włosy to do d...... nakopie ...słowo honoru !!!!!!!!!

Dobra już , będę częściej lokata
malgorzata_s... 14:22, 28 maj 2014

Margaret_ka napisał(a)
Gosiu, dzięki za wykaz Twoich kwitnących. Muszę pomyśleć o takiej rabacie w pobliżu altanki, na której będzie kolorowo cały czas. Chciałam ją zrobić pod leszczynami, w sumie przed nimi, leszczyny byłyby tłem. Ale nie wiem czy można w takim sąsiedztwie sadzić inną roślinność? Poradzisz?

Ładnie Ci w loczkach, choć osobiście wolę Twoją obecną fryzurkę.

Roślinki nie lubią orzecha włoskiego, leszczyna im raczej nie przeszkadza jeśli wielkiego cienia nie robi i korzenie nie za płytko bo wtedy trudno będzie coś posadzić
Margaret_ka 14:33, 28 maj 2014

Gosiu, dzięki za szybką odpowiedź. Byłaby tam duża rabatka.
Trzeba zastanowić się nad roślinami, zrobić obrzeże i zakasać rękawy.
malgorzata_s... 14:38, 28 maj 2014

Margaret_ka napisał(a)
Gosiu, dzięki za szybką odpowiedź. Byłaby tam duża rabatka.
Trzeba zastanowić się nad roślinami, zrobić obrzeże i zakasać rękawy.

No to do roboty Będę kibicować
Milka 16:40, 28 maj 2014

Bożenko zapewne wszędzie jest wielu dobrych ludzi Mocno w to wierzę bo ja spotykam wielu
A my jesteśmy z jednej miejscowości , z jednej szkoły, chodziliśmy razem na kółko biologiczne ale zakochaliśmy się dopiero po zakończeniu szkoły. Wcześniej jakoś nie zaiskrzyło
A to że jesteśmy szczęśliwi bardzo to fakt Co dzień myślę o tym jakie mam szczęście Buziaczki

Też o ty pytaliśmy, to cudowne i jak wam szybko do siebie było cmokam
asiach 17:31, 28 maj 2014

Nie było mnie tu przez chwilę i zachodzę, i czytam i oglądam a tu zwierzenia i to jakie miłe i szczere!
Jak tu miło. A co do włosów w lokach zdecydowanie lepiej. Gosiu nie każdy może mieć takie piękne loki a proste może mieć każdy Pomyśl?
Pozdrawiam
wietrzyk 17:36, 28 maj 2014

Pooglądałam sobie fotki Wasze ze spotkania, widać, że fajnie się Wam udało
Gosiu, pięknie u Ciebie w ogrodzie wszystko kwitnie ogrom barw niespotykany, a zapach, aż czuję z ekranu
Widziałam na początku wątku ostróżki u Ciebie, masz jeszcze? Czy one są łatwe w uprawie? Odmian jest bardzo dużo, czy są jakieś cechy, którymi się kierować przy wyborze? Chciałabym dodać ostróżki do róż.
Dziękuję Małgosiu, za rady w sprawie powojników. Jutro dopiero jadę do rolnego sklepu, to kupię ten previkur i spryskam. Wcześniej niestety nie dałam rady, a od wczoraj u nas leje jak z cebra. Ale na razie posadziłam i żyją, nawet zaczynają kwitnąć
Pozdrawiam mocno
Urszulla 17:41, 28 maj 2014

Gosiu, piękne zdjęcie z lokami
pozdrawiam