Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 23:24, 27 maj 2014

anna_g napisał(a)
Faktycznie Gosiu - cudne to Twoje zdjęcie Kiedyś też miałam tak kręcone - a potem niestety się ich pozbyłam aczkolwiek niechcący i teraz mam tylko krótkie Ale pamiętam jako nastolatka (taka szkoła średnia) - z uwagi na fakt że prostownice chyba nie istniały to ja po myciu włosów czapkę zakładałam na mokre żeby mi sie prościły A teraz tak bym chciała je nadal mieć Te loki Czyli jak widać człek zawsze chce "co innego"
Ogród pięknie kolorowy. I bogaty. Gosiu - możesz mi napisać jak macie zrobione to ciurkadełko? czy tam jest jakas konstrukcja pod spodem? Bo mój eM dojrzewa w bólach do zrobienia u nas czegoś w tym stylu z tym że my chcemy (czytaj ja chcę) kamień - coś jak u Kindzi.

Aniu tam jest taki duży pojemnik z pokrywką z otworami przez które rurki od pompki idą. Obieg zamknięty
Bogdzia 08:41, 28 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Bogdziu bardzo ci dziękuję za miłe słowa W cudownym towarzystwie i humor musi być A co do Ema to on mnie znalazł na drugim końcu wsi Buziaczki jeszcze raz wielkie

To w tej wsi może jest więcej takich cudownych ludzi???? Naprawde obydwoje jestescie z jednej miejscowości? I pomyślec że inni szukają szczęscia po całym świecie a Wasze szczęscie było w tej samej wsi.I to jak wielkie , piękne i wspaniałe to szczęscie. Mało kto takie znajduje.Buziaki.
Katkak 08:45, 28 maj 2014

Gosia, a ja choć nigdy Cię "na żywo" nie widziałam, to mam wrażenie jakbyśmy się znały I to, że każdy potwierdza, że taki kochany z Ciebie człowieczek wydaje mi się bardzo oczywiste
anna_g 09:57, 28 maj 2014

Aniu tam jest taki duży pojemnik z pokrywką z otworami przez które rurki od pompki idą. Obieg zamknięty

Gosia a Wyście to już z tym pojemnikiem, pokrywką i rurkami kupili - znaczy się czy to był komplet? czy sami to robili?
Margarete 11:04, 28 maj 2014

Jak tam będę to poszukam

Ty masz do Pudełków stosunkowo blisko ? Jesl bys kupwała dla siebie te azalie to prosze kup i dla mnie - a ja wtedy jakos umówie sie z Toba Małgosiu na odbiór. Kase moge ci podesłac na konto. OK ?
Bardzo byłabym wdzieczna, bo takiego koloru jeszcze nie mam, a jesli do tego pachnie ..........
Pozdrawiam !
Margarete 11:07, 28 maj 2014

Irenko to moja naturalna fryzura i o tej fotce Krzyś mówił

Pięknie ci w tych loczkach, noś je , koniecznie........łatwiej sie z nimi obchodzic niż z wyprostowana fryzurą , wiem co mówie, bo ja jak wiesz tez troche "lokata" jestem... tak mówi zawsze moja synowa o mnie "lokata mama"
ewa004 11:11, 28 maj 2014

Nie mogę się na to zdjęcie napatrzeć
Tak mi tu kogoś przypominasz.......i nie wiem kogo .......

Jak Cie kiedyś zobaczę i będziesz miała proste włosy to do d...... nakopie ...słowo honoru !!!!!!!!!
Margaret_ka 11:34, 28 maj 2014

Gosiu, dzięki za wykaz Twoich kwitnących. Muszę pomyśleć o takiej rabacie w pobliżu altanki, na której będzie kolorowo cały czas. Chciałam ją zrobić pod leszczynami, w sumie przed nimi, leszczyny byłyby tłem. Ale nie wiem czy można w takim sąsiedztwie sadzić inną roślinność? Poradzisz?

Ładnie Ci w loczkach, choć osobiście wolę Twoją obecną fryzurkę.
malgorzata_s... 14:05, 28 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

To w tej wsi może jest więcej takich cudownych ludzi???? Naprawde obydwoje jestescie z jednej miejscowości? I pomyślec że inni szukają szczęscia po całym świecie a Wasze szczęscie było w tej samej wsi.I to jak wielkie , piękne i wspaniałe to szczęscie. Mało kto takie znajduje.Buziaki.

Bożenko zapewne wszędzie jest wielu dobrych ludzi Mocno w to wierzę bo ja spotykam wielu
A my jesteśmy z jednej miejscowości , z jednej szkoły, chodziliśmy razem na kółko biologiczne ale zakochaliśmy się dopiero po zakończeniu szkoły. Wcześniej jakoś nie zaiskrzyło
A to że jesteśmy szczęśliwi bardzo to fakt Co dzień myślę o tym jakie mam szczęście Buziaczki
malgorzata_s... 14:08, 28 maj 2014

Katkak napisał(a)
Gosia, a ja choć nigdy Cię "na żywo" nie widziałam, to mam wrażenie jakbyśmy się znały I to, że każdy potwierdza, że taki kochany z Ciebie człowieczek wydaje mi się bardzo oczywiste

Kasiu mi się wydaje że za bardzo mnie chwalicie Aureola mi jeszcze urośnie i jak będę się schylać?? Kochana to ty jesteś