Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nallar 20:28, 17 lut 2016

No to poszalałaś.....
Agania 20:47, 17 lut 2016

Katkak napisał(a)
Kochani potem Wam odpowiem, a tymczasem pokażę jak baaardzo mniej więcej chciałabym żeby wyglądało moje oczko

Kasiu, projekcik bardzo ładny i kolorowy, klonik jak najbardziej pasuje nad oczkiem..jeśli chodzi o miejsce jego posadzenia, to najważniejsza jest oś widokowa, czyli tak jak jest na zdjęciu?

Klon palmowy nie ma silnego systemu korzeniowegoi folii nie przebije, ale ważne, żeby posadzony został od strony zawietrznej, żebyś nie miała problemu z liśćmi.
Mnie najbardziej pasowałby tu po prawej stronie,najbardziej wysunięty, bohater pierwszego planu, co do obsady ja preferuję naturalistyczne nasadzenia z irysami, tatarakami i turzycami
Katkak 21:07, 17 lut 2016

Nallar napisał(a)
Oskubać ją możesz i z resztą poczekaj, na wiosnę będzie lepiej widać co gdzie jeszcze sekatorkiem potraktować.
Przygotowana musisz być na to że jak ją oskubiesz będzie wyglądała okropnie. Niech Ci nie przyjdzie do głowy pomysł na wycięcie jej. Przypomnij sobie moją jak wyglądała, jeśli uzbroisz się w cierpliwość i będzie dobrze.

Ewciu nie wytnę jej, mogę Ci to obiecać . Cierpliwości mam dość, tym bardziej, że niesamowicie jestem ciekawa co mi z niej wyjdzie .
Katkak 21:09, 17 lut 2016

Basilikum napisał(a)
oj co tu za operacja skubania sosny
niech jej na zdrowie i urode wyjdzie

Sama jestem ciekawa co mi z tego skubania wyjdzie.
Katkak 21:10, 17 lut 2016

Dzięki wielkie . Dasz wiarę, że moja stipa już wykiełkowała??? To niesamowite, przecież chyba nawet tydzień od siania nie minął .
Nallar 21:10, 17 lut 2016

Katkak napisał(a)

Ewciu nie wytnę jej, mogę Ci to obiecać . Cierpliwości mam dość, tym bardziej, że niesamowicie jestem ciekawa co mi z niej wyjdzie .

Trzymam Cię za słowo.
Katkak 21:10, 17 lut 2016

Makao_J napisał(a)
Podpatruję co Wy wyczyniacie z sosnami bo swoją będę wyginać od wiosny na wszystkie strony świata i może z czasem też poskubię ją. Na razie jest mała około 50 cm więc ją tylko pomodeluję

Będę kibicować .
Katkak 21:11, 17 lut 2016

kamila66 napisał(a)
Pomysł na wianeczki miodzio

Dzięki Kamiś
Katkak 21:11, 17 lut 2016

LenaMagda napisał(a)
Jejku, ale stron naprodukowaliście Kasiu Jestem ciekawa przemiany sosny, nie czytałam jeszcze o wyrywaniu jej igieł... dla mnie to nowość. Będę dalej śledzić

MAdziu sama jestem ciekawa co z tej sosny wyjdzie .
Katkak 21:12, 17 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kurcze wszystko Ci w ogrodzie startuje
Zakupy superaśne, jedynie ślazówka i kosmosy mogą ciut bujnąć w zależności od podłoża w jakie posiejesz.....najwyżej jak będzie za wysoko wyskubiesz
Wianki świetne z tymi ogonkami

Sylwuś, a niech się bujają takie wysokie, co mi tam . Część wianków już eksmitowałam do ogrodu, bo pałętały się po domu niepotrzebnie .