Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Bogdzia 19:28, 15 lut 2016

Bardzo popieram pomysl zrobienia oczka wodnego ale na dzieci trzeba bedzie uwazac.
Lukasz2013 19:35, 15 lut 2016

Ładnie
sylwia_slomc... 19:48, 15 lut 2016

A co tam masz po prawej wsadzone patrząc na zdjęcie??? bo nie widać tam żadnych zimozielonych oprócz żurawek chyba.
Napisz mi rośliny po sąsiedzku to Ci coś pomyślę jeszcze
ZbigniewG 19:49, 15 lut 2016

Katkak napisał(a)
...
a gdyby wykombinować coś takiego? Świerk Glauca Globosa i żurawki Rio?..

Kasia śmiało a że przez jakiś czas będzie jeszcze pustawo to dołóż mu jakieś towarzystwo iglakowe, nie muszą być takie szlachetne(i drogie) -nie będzie żal ich z czasem przesadzić

możesz tak jak tu pod Hoopsii wrzucić kontrastowy jałowiec Lime Glow (5szt) i chyba dwa jałowce Blue Chip

sylwia_slomc... 20:20, 15 lut 2016

Kasiu nie wiem jakie tam są roślinki teraz, ale może coś takiego? Po lewej te zimozielone drzewka już masz masz też to co jest obok nich u mnie pomarańczowe i potem po prawej te krzewy z przodu, a reszta to już moja radosna pomoc dla Ciebie.......ja bym to tak widziała
tylko w trawie nie ma tego drzewka z kulkami .......program za ubogi
Katkak 21:24, 15 lut 2016

ZbigniewG napisał(a)

Kasia śmiało a że przez jakiś czas będzie jeszcze pustawo to dołóż mu jakieś towarzystwo iglakowe, nie muszą być takie szlachetne(i drogie) -nie będzie żal ich z czasem przesadzić

możesz tak jak tu pod Hoopsii wrzucić kontrastowy jałowiec Lime Glow (5szt) i chyba dwa jałowce Blue Chip

Ja sie balam, ze napiszesz, ze za malo miejscq na niego, a tu prosze, jeszcze propozycje towarzystwa dla mojego slicznego niebieskiego . Dla mnie bomba Zbysiu, dzieki .
Katkak 21:27, 15 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu nie wiem jakie tam są roślinki teraz, ale może coś takiego? Po lewej te zimozielone drzewka już masz masz też to co jest obok nich u mnie pomarańczowe i potem po prawej te krzewy z przodu, a reszta to już moja radosna pomoc dla Ciebie.......ja bym to tak widziała
tylko w trawie nie ma tego drzewka z kulkami .......program za ubogi

Sylwus, ales zaszalala . Ja tylko chce cos w te dziure posadzic, a glauca globosa to mkje marzenie. Wydaje mi sie,ze z czerwonymi zurawkamivfajnie sie zgra. Z prawej str jest borowka amerykanska, a z lewej, ciut w tyle aronia. Te zurawki co tam sa to tylko przedszkole, wyladuja gzke indziej.
Katkak 21:29, 15 lut 2016

Bogdzia napisał(a)
Bardzo popieram pomysl zrobienia oczka wodnego ale na dzieci trzeba bedzie uwazac.

Wiem Bozenko,dzieciakow bedziemy pilnowac jak oka w glowie.
Bea 21:39, 15 lut 2016

Wszyscy palnują, realizują i tu też.
Filiżanki wymiatają -
Katkak 22:15, 15 lut 2016

kasiek napisał(a)
Ojej - faktycznie bajeczne te serducha! Zreszta ta ozdoba z patyczków i kryształków też! Ty moja artystko - a co do oczka to mich mi się śmieje i kciukasy zaciskam!

Trzymaj mocno Kasiulka, przyda sie wsparcie .