A co tam masz po prawej wsadzone patrząc na zdjęcie??? bo nie widać tam żadnych zimozielonych oprócz żurawek chyba.
Napisz mi rośliny po sąsiedzku to Ci coś pomyślę jeszcze
Kasia śmiało a że przez jakiś czas będzie jeszcze pustawo to dołóż mu jakieś towarzystwo iglakowe, nie muszą być takie szlachetne(i drogie) -nie będzie żal ich z czasem przesadzić
możesz tak jak tu pod Hoopsii wrzucić kontrastowy jałowiec Lime Glow (5szt) i chyba dwa jałowce Blue Chip
Kasiu nie wiem jakie tam są roślinki teraz, ale może coś takiego? Po lewej te zimozielone drzewka już masz masz też to co jest obok nich u mnie pomarańczowe i potem po prawej te krzewy z przodu, a reszta to już moja radosna pomoc dla Ciebie.......ja bym to tak widziała
tylko w trawie nie ma tego drzewka z kulkami .......program za ubogi
Ja sie balam, ze napiszesz, ze za malo miejscq na niego, a tu prosze, jeszcze propozycje towarzystwa dla mojego slicznego niebieskiego . Dla mnie bomba Zbysiu, dzieki .
Sylwus, ales zaszalala . Ja tylko chce cos w te dziure posadzic, a glauca globosa to mkje marzenie. Wydaje mi sie,ze z czerwonymi zurawkamivfajnie sie zgra. Z prawej str jest borowka amerykanska, a z lewej, ciut w tyle aronia. Te zurawki co tam sa to tylko przedszkole, wyladuja gzke indziej.