Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 05:54, 08 kwi 2016

kasiek napisał(a)

Jak cudnie... nie schodziłabym z tej huśtawki!

Też bym nie schodziła, ale nie dadza posiedzieć spokojnie . A mi się wydaje, że u Ciebie wiosna bardziej zaawansowana. U Ciebie Kasia już tulipki w rozkwicie kilka dni temu, a u mnie dopiero pierwsze dochodza. Buziai.
Katkak 05:56, 08 kwi 2016

Sylvana napisał(a)
Dlaczego u wszystkich jest tak cudnie kwitnąco a u mnie wszystko dopiero co z ziemi wystaje....ja też tak chcę....żeby rosło, kwitło i cieszyło
A tak poważnie to jestem w szoku jak zobaczyłam Twojego wilczomlecza....mój dopiero pokazał czerwone bąbelki na ziemi....
Czy Ty swojego obcinałaś na zimę?

Sylwuś nie sagladałam do Ciebie bo ostatnio wieczrami padam dosłownie, ale dziś zerknę na Twoja wiosne, na pewno nie jest tak źle . Wilczomlecze obcięlam dopiero wiosna, tak jak tawułki, czy rozchodniki.
JoannaDe 09:54, 08 kwi 2016

Katkak napisał(a)

Sylwuś byłam i podziwiałam. A Ty zobacz moje

Ale masz tfu tfu piękną ta magnolie. Cudny kolor. Macham z rana
AgataBC 10:31, 08 kwi 2016

Katkak napisał(a)

To najpierw zacytuję bo bardzo mi się podoba u Ciebie dużo szybciej wszystko kwitnie i mogę sobie popodglądać. Kasia, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa. Tym bardziej to cenie bo my podobnie w głowie mamy
AgataBC 10:31, 08 kwi 2016

Katkak napisał(a)

A druga sprawa to jak patrzę na modrzewie w tej fazie to żałuję, że swoich się pozbyłam. Ale Ty Kasia masz jakąś odmianę. Pamiętasz co to za jedna?

No i bardzo gratuluję ukorzenionych Limek, w zeszłym roku mi się nie udało ale może w tym będzie lepiej. Pamiętaj, że jestem tu prawie codziennie tyle że po cichutku
Katkak 18:15, 08 kwi 2016

JoannaDe napisał(a)

Ale masz tfu tfu piękną ta magnolie. Cudny kolor. Macham z rana

Dzięki, też ja lubię
Katkak 18:18, 08 kwi 2016

Agcia napisał(a)

A druga sprawa to jak patrzę na modrzewie w tej fazie to żałuję, że swoich się pozbyłam. Ale Ty Kasia masz jakąś odmianę. Pamiętasz co to za jedna?

No i bardzo gratuluję ukorzenionych Limek, w zeszłym roku mi się nie udało ale może w tym będzie lepiej. Pamiętaj, że jestem tu prawie codziennie tyle że po cichutku

Agatka to prawda, że podobnie w głowie mamy, ale takie piękności jakie Ty robisz na próżno szukać gdzie indziej. Niesamowity masz talent, bardzo Cię podziwiam . ten modrzew to kodrzew japoński Diana. Prześliczne drzewo. Cudne nawet zima, bo ma takie delikatne, finezyjne gałazki. Fajnie, że tak często zagladasz. Ja też jestem u Ciebie na bieżaco.
Agania 18:20, 08 kwi 2016

Uwielbiam patrzeć na kwitnące magnolie o tej porze roku, wtedy jestem jak zatrzymana w czasie....twoja kwitnie, że ho ho
Diana i mnie zaciekawiła, super opłata huśtawkę, te kule świecą
Nallar 19:31, 08 kwi 2016

Kiedy Ty wsadzałaś te patyki hortek? Po miesiącu takie korzenie?
Jestem pod wrażeniem.
Katkak 20:14, 08 kwi 2016

Nallar napisał(a)
Kiedy Ty wsadzałaś te patyki hortek? Po miesiącu takie korzenie?
Jestem pod wrażeniem.

Ewcia dokładne 7 marca.