Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:56, 09 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie pada calutki dzień więc odpoczywam Ja też jestem z Ciebie dumna
Od mojej pierwszej wizyty zmiany niesamowite

Szczerze mówiąc to jak oglądam zdjęcia z Waszej pierwszej wizyty u nas to trochę mi wstyd, że było wtedy jak było . Ale ważne, że zmiany się podziały, a jak jeszcze i Ty Gosiaczku jesteś ze mnie dumna to już w ogóle pełnia szczęścia . Buziaki .
Katkak 19:57, 09 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie pada calutki dzień więc odpoczywam Ja też jestem z Ciebie dumna
Od mojej pierwszej wizyty zmiany niesamowite

Szczerze mówiąc to jak oglądam zdjęcia z Waszej pierwszej wizyty u nas to trochę mi wstyd, że było wtedy jak było . Ale ważne, że zmiany się podziały, a jak jeszcze i Ty Gosiaczku jesteś ze mnie dumna to już w ogóle pełnia szczęścia . Buziaki .
sylwia_slomc... 22:23, 09 kwi 2016

Kasia ja zmiany u Was mam na bieżąco bo stale choć po troszeczce teraz czytam wątek od p[oczatków Zmiany są takie , że nie do wiary iż to ten sam ogród jest....widać jak dojrzewa wraz z Twoim pobytem na O...
Kostka super wyszła i konsekwentnie masz ją przy rabatkach nie to co u mnie wszystkiego po trochu, ale może kiedyś w daleeeeeekiej przyszłości będą fundusze na nowe obrzeża, a na razie mam takie z odzysku i muszą mi wystarczyć
Jeśli to Betty to się bardzo ciesze bo posadziłam w zeszłym roku jedną - maleństwo , ale urośnie
AnnaCh 22:53, 09 kwi 2016

Kasieńko, pracusiu
Zmiany u Ciebie w ogrodzie są ogromne.
No i imponujesz mi tym samodzielnym układaniem kostki
Katkak 22:54, 09 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia ja zmiany u Was mam na bieżąco bo stale choć po troszeczce teraz czytam wątek od p[oczatków Zmiany są takie , że nie do wiary iż to ten sam ogród jest....widać jak dojrzewa wraz z Twoim pobytem na O...
Kostka super wyszła i konsekwentnie masz ją przy rabatkach nie to co u mnie wszystkiego po trochu, ale może kiedyś w daleeeeeekiej przyszłości będą fundusze na nowe obrzeża, a na razie mam takie z odzysku i muszą mi wystarczyć
Jeśli to Betty to się bardzo ciesze bo posadziłam w zeszłym roku jedną - maleństwo , ale urośnie

Sylwuś moim zdaniem takie nawierzchnie, czy obrzeża z odzysku maja swój niepowtarzalny urok. Cieszę się, że tak mówisz. I pomyśleć, że kiedyś mój ogródvwydawał mi się ładny . Nie do wiary jak O zmienia spojrzenie na przestrzeń wokół siebie. Danusia Nobla powinna za to conajmniej dostać. U mnie leje, że aż szumi, ale to dobrze bo kosteczke z ziemi opłucze. U mnie ogród mały, a kostkę 3vrok układam bo na raz koszt za duży. Jeszcze ok 15 sztuk potrzebuję i tyle .
Katkak 22:55, 09 kwi 2016

AnnaCh napisał(a)
Kasieńko, pracusiu
Zmiany u Ciebie w ogrodzie są ogromne.
No i imponujesz mi tym samodzielnym układaniem kostki

Dzięki Aneczko. A układanie kostki jest super, lepsze niż puzzle .
AnnaCh 22:57, 09 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Dzięki Aneczko. A układanie kostki jest super, lepsze niż puzzle .
Może zacznę u siebie w tym sezonie ? Zobaczę ile mi zostanie, bo jeszcze jeden chodniczek do zrobienia został, ale ten już tata sam chciał, więc panowie od kostki nie robili
Katkak 23:00, 09 kwi 2016

AnnaCh napisał(a)
Może zacznę u siebie w tym sezonie ? Zobaczę ile mi zostanie, bo jeszcze jeden chodniczek do zrobienia został, ale ten już tata sam chciał, więc panowie od kostki nie robili [/quote

Dsuper masz tatę Aniu, ale już tobpisałam przy okazji zajaców
sylwia_slomc... 23:43, 09 kwi 2016

Katkak napisał(a)

Sylwuś moim zdaniem takie nawierzchnie, czy obrzeża z odzysku maja swój niepowtarzalny urok. Cieszę się, że tak mówisz. I pomyśleć, że kiedyś mój ogródvwydawał mi się ładny . Nie do wiary jak O zmienia spojrzenie na przestrzeń wokół siebie. Danusia Nobla powinna za to conajmniej dostać. U mnie leje, że aż szumi, ale to dobrze bo kosteczke z ziemi opłucze. U mnie ogród mały, a kostkę 3vrok układam bo na raz koszt za duży. Jeszcze ok 15 sztuk potrzebuję i tyle .

Tak się wydaje , że mały , ale tej kostki to trochę weszło
Katkak 08:11, 10 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Tak się wydaje , że mały , ale tej kostki to trochę weszło

Weszło, weszło,dlatego tak rozłożyliśmy to wczasie, bo tak to sama kostkę hym kupiwała, a roślin zero .