Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

elzbieta_g 21:24, 15 maj 2016

Katkak napisał(a)

Agatku byliśmy na żwirowni w Strzegocicach

znam to miejsce
a ciurkadełko choć najmniejsze bardzo cieszy
irysek? Już? piękny
Agania 21:28, 15 maj 2016

Katkak napisał(a)

Aganiu coś z nim jednak nie teges. Tylko nie wiem czy to przypalenia od słonka, czy jakaś choroba grzybowa.

O rany, nie wiem co się z nim stało, ale to nie od słońca, to jeszcze nawet nie lipiec, grzyb jakiś, pja bym usunęła jak najprędzej wszytko porażone liście i opryskanymi jakim preparatem , byle n i e chemicznym...próbuj
sylwia_slomc... 21:33, 15 maj 2016

Oj szkoda klonika Kamyków zazdroszczę bo ja nie mam gdzie zbierać
Wrzucę za moment grujecznika u mnie , może coś doradzisz bo problem podobny jak z Twoim klonem
Katkak 21:42, 15 maj 2016

W. Szekspir w ramach rekompensaty za czarną plamistość chce mnie udobruchać kwiatkiem . I udało mu się .
No i nie wklei się.
Katkak 21:44, 15 maj 2016

Agania napisał(a)

O rany, nie wiem co się z nim stało, ale to nie od słońca, to jeszcze nawet nie lipiec, grzyb jakiś, pja bym usunęła jak najprędzej wszytko porażone liście i opryskanymi jakim preparatem , byle n i e chemicznym...próbuj

Dzięki Agatko. Nie ma chłopina szczęścia. Na jesieni miał grzyba, teraz to chyba też grzyb. Jutro czymś prysnę.
Katkak 21:54, 15 maj 2016

elzbieta_g napisał(a)

znam to miejsce
a ciurkadełko choć najmniejsze bardzo cieszy
irysek? Już? piękny

Fajnie tam. Ale gumiaczki bardzo się przydały .
Katkak 21:55, 15 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Oj szkoda klonika Kamyków zazdroszczę bo ja nie mam gdzie zbierać
Wrzucę za moment grujecznika u mnie , może coś doradzisz bo problem podobny jak z Twoim klonem

Jakiś pechowy ten klon. Na jesieni też miał grzyba. Jutro go prysnę. Jak będzie kulał to wyląduje w przedogródku, a tu dam nowego.
LenaMagda 22:02, 15 maj 2016

Katkak napisał(a)

Jakiś pechowy ten klon. Na jesieni też miał grzyba. Jutro go prysnę. Jak będzie kulał to wyląduje w przedogródku, a tu dam nowego.

Kasiu, postrasz postrasz to może szybciej dojdzie do siebie
Nallar 22:37, 15 maj 2016

Kasiu, mnie Mazan (też na klona) polecił preparaty o szerokim spektrum działania - może być bravo/gwarant, dithane ewentualnie OW, HT lub preparat jodowy.

Mokre kamienie wyglądają ślicznie, jeszcze kilka drobniutkich aby zakryć brązowe kanty misy i będzie miodzio.
Katkak 22:43, 15 maj 2016

Urszulla napisał(a)
Kasiu, pooglądałam wszystko. Matamorfozy lubięa do tej fontanny może dosypiesz więcej kamyków żeby nie było widać tego obrzeża donicy. Poza tym fajnie. Grujecznik mi też chodzi po głowie zwłaszcza jak pokazujesz go przed i teraz.Rabata pod sosną jest zapełniona nieźle.
A jak widzę Twoje sadzonki to tak ja u mnie muszą się rozrosnąć największą radość mi sprawia jak się mi coś rozrośnie i mogę podzielić
A poza tym pooglądałam dodatki ogrodowe u Ciebie, masz ich mnóstwo okienka super wyszły, teraz moda na okienka jednak najbardziej lubię te miniaturowe drzwi krasnoludkowe i ostatnio chyba się ważkami zachwycałama ja jutro zrobię lepsze fotki i pokażę swoje dzisiejsze wieczorne zmagania po wielkiej całodniowej ulewie.

Ale Ci popisałam, buźka

Nawet nie wiedziałam że u mnie byłaś dziś, więc dopisuję dzięki za serduszkę, daj znać tylko kiedyco byś chciała w zamian,np. mam rozchodnika i carexy Ice Dance- te drugie szybko się mnożą to można nimi zapełniać.

Ula kamienie już sa dołożone z naszego dzisiejszego wypadu nad wodę . Dodatków różnych, różniastych mam od groma, ale ja lubię takie klamoty . Koniecznie pokaż coś tam zmqjstrowała . Uleńko za serduszkę nic nie chcę. Mam ja w przedogródku. 27 będę u Gosi więc do Niej aCi przywiozę i może sobie od Niej odbierzesz jqkoś. Może być?