Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Urszulla 22:49, 14 maj 2016

Kasiu, pooglądałam wszystko. Matamorfozy lubięa do tej fontanny może dosypiesz więcej kamyków żeby nie było widać tego obrzeża donicy. Poza tym fajnie. Grujecznik mi też chodzi po głowie zwłaszcza jak pokazujesz go przed i teraz.Rabata pod sosną jest zapełniona nieźle.
A jak widzę Twoje sadzonki to tak ja u mnie muszą się rozrosnąć największą radość mi sprawia jak się mi coś rozrośnie i mogę podzielić
A poza tym pooglądałam dodatki ogrodowe u Ciebie, masz ich mnóstwo okienka super wyszły, teraz moda na okienka jednak najbardziej lubię te miniaturowe drzwi krasnoludkowe i ostatnio chyba się ważkami zachwycałama ja jutro zrobię lepsze fotki i pokażę swoje dzisiejsze wieczorne zmagania po wielkiej całodniowej ulewie.

Ale Ci popisałam, buźka

Nawet nie wiedziałam że u mnie byłaś dziś, więc dopisuję dzięki za serduszkę, daj znać tylko kiedyco byś chciała w zamian,np. mam rozchodnika i carexy Ice Dance- te drugie szybko się mnożą to można nimi zapełniać.
Katkak 22:53, 14 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)
Acha, miedzy rodki nic nie wejdzie.. one zarosną wszytko..

O mosz, a plany miałam rozległe. Ale zanim się rosrosna naupycham. Potem będę przesadzać .
sylwia_slomc... 22:59, 14 maj 2016

Kasia, ale miałam do nadrobienia po jednym dniu. Krzyś widzę zmobilizowany Co do kostrzewy przy oczku , u mnie wytrwała dwa sesezony i teraz padła , już jej nie ma, nie odbiła po zimie i posadzony w jej miejscu boży kwiat
Ale może u Ciebie będzie lepiej bo Ty masz inną ziemię, widziałam sadząc roślinki , które od Cię dostałam
Fajnie Ci to oczko wychodzi i coraz lepiej wygląda, ta hostka co tam w doniczce ustawiona w sam raz pasuje U mnie teraz przy oczku szaleje tojeść rozesłana i kosaćce błotne, wiązówka też już zaczyna , a niezapominajki opanowały całą resztę
Porównania miałam rację bo obrazują całą masę dobrej roboty jaką zrobiłaś w tym czasie
jolanka 08:53, 15 maj 2016

Metamorfozy super, ale pracy włożyłaś U mnie od dwóch dni mokro
Agania 20:59, 15 maj 2016

Katkak napisał(a)
Teraz wygląda fajniej niż takie 3 dziury

Fajnie kontrastuje teraz leszczyna z klonem Esk Sunset

Mała Mi, jakbym miała Cię teraz obok to bym Cię uściskała . Zobacz jakie cudne maleńkie szyszunie ma mój świerk

Przyrostów nowych jeszcze nie ma. Myślisz, że będzie jeszcze miał? Świerki Iseli Fastigiata dopiero teraz puszczają przyrosty, więc może on też jeszcze będzie miał .

Twój Esk Sunset jest inny, ale bardziej wyjątkowy
Szyszeńki cudne...a trio wodne wow
Katkak 21:01, 15 maj 2016

Dziś byliśmy w takich okolicznościach przyrody

Agania 21:04, 15 maj 2016

Katkak napisał(a)

Aganiu chodzi mi tylko żebyś na mojego klona Esk Sunset rzuciła okiem czy z nim wszystko ok, bo jest taki bardzo jasny. Z tym przybywaniem i tworzeniem ogrodu podobnego do Twojego chodziło mi o to, żebyś kiedyś znalazła czas na odwiedziny u mnie w realu. Wtedy zasypię Cię gradem pytań . teraz nie będę Ci głowy zawracać .

Esk Sunset Twój jest wyjątkowy
Chciałabym się do Ciebie wyrwać..żebyś nauczyła,mnie od pdstaw w depoucage
Agania 21:05, 15 maj 2016

Uwielbiam takie majestaty pływające...a gdzie byliście?
Katkak 21:09, 15 maj 2016

Agania napisał(a)

Twój Esk Sunset jest inny, ale bardziej wyjątkowy
Szyszeńki cudne...a trio wodne wow

Aganiu coś z nim jednak nie teges. Tylko nie wiem czy to przypalenia od słonka, czy jakaś choroba grzybowa.

Katkak 21:19, 15 maj 2016

Agania napisał(a)
Uwielbiam takie majestaty pływające...a gdzie byliście?

Agatku byliśmy na żwirowni w Strzegocicach. Wybraliśmy się sami z emusiem. On szukał miejsc do łowienia, a ja nazbierałam ślicznych, kolorowych kamieni do oczka. Sama zobacz .
Teraz jest bardziej kolorowo, a woda cudnie ten kolor kamieni ożywia

i jest pierwszy irysek