Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:49, 19 maj 2016

Podoba mi się jaśniutki, soczysty kolor liści Jasminy
sylwia_slomc... 22:09, 19 maj 2016

Super Kasieńka , ślicznie już masz , a ja dzisiaj tak sobie myślałam, że na więcej rabat bylinowych nie mam czasu , ani siły, bo dojdzie może jeszcze ten rów, ale tak bardzo do prawdziwego efektu brak mi tych drzew wielkości przynajmniej 1,5 metra, moje mikrusy ładnie puszczają przyrosty i to nawet fajne długie , ale do Twoich to im pewnie z 5 -8 lat brakujeSuper już masz, a Igunie jak prawdziwą kobietkę ciągnie do biżuterii i korali
Katkak 22:54, 19 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Super Kasieńka , ślicznie już masz , a ja dzisiaj tak sobie myślałam, że na więcej rabat bylinowych nie mam czasu , ani siły, bo dojdzie może jeszcze ten rów, ale tak bardzo do prawdziwego efektu brak mi tych drzew wielkości przynajmniej 1,5 metra, moje mikrusy ładnie puszczają przyrosty i to nawet fajne długie , ale do Twoich to im pewnie z 5 -8 lat brakujeSuper już masz, a Igunie jak prawdziwą kobietkę ciągnie do biżuterii i korali

żebyś wiedziała, że ciagnie. Wszystkie wisiorki i naszyjniki jakie dorwie zakłada na szyję. Lubi się też stroić, nieważne w co. Kiedyś wzięla Filipka bezrękawnik i włożyła głowę, tam gdIe się wkłada rękę i chodziła twka wystrojona. Jak chciałam zdjać to był krzyk. Dzięki za słowa uznania. już wiem, że jeden z łubinów od Ciebie będzie różowy .
kasiek 23:08, 19 maj 2016

Katkak napisał(a)

a tak nawiasem mówiąc ważki nie mają z Igą łatwego życia. Robi im takie testy wytrzymałościowe, że hoho . Woda taj Jej nie kręci jak te ważki .

O jakie cudne połączenie białego żwiru z szafirem irysów - genialnie! Pasuja mi tu jeszcze szafirowe ozdoby jak właśnie te ważki, może jakiś dzban jeszcze albo donica w tym kolorze - taka leżąca z rzeka wylewającą się z niej np tojeści?
malgorzata_s... 23:11, 19 maj 2016

Rzeczka lobeliowa z donicyBuziak
Ewa777 23:28, 19 maj 2016

Królowe przepiękne
Wcale się nie dziwię Iguni, że woda jej nie kręci, też wolałabym ważki
Róże z tymi młodymi listkami są cudne Też się nimi zachwycam w swoim ogrodzie
Katkak 08:23, 20 maj 2016

kasiek napisał(a)

O jakie cudne połączenie białego żwiru z szafirem irysów - genialnie! Pasuja mi tu jeszcze szafirowe ozdoby jak właśnie te ważki, może jakiś dzban jeszcze albo donica w tym kolorze - taka leżąca z rzeka wylewającą się z niej np tojeści?

ale boję się, żeby nie przesadzić z ozdobami na takim skrawku. Już itak sa tam ważki, żeliwne żaby, jakieś korzenie, niebieskie poidełko.
Katkak 08:32, 20 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Królowe przepiękne
Wcale się nie dziwię Iguni, że woda jej nie kręci, też wolałabym ważki
Róże z tymi młodymi listkami są cudne Też się nimi zachwycam w swoim ogrodzie [/quote

żebyś widziała co Ona z tymi ważkami wyrabia. Cud, że jeszcze cale .
Katkak 08:32, 20 maj 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Rzeczka lobeliowa z donicyBuziak

Buziak .
Makao_J 08:43, 20 maj 2016

Ja się zakochuję w Twoim ogrodzie. On z wiekiem robi się coraz piękniejszy. Masz tam tyle niespodzianek, tyle ukrytych zakamarków i w każdym coś co woła "choooć do mnieee, choooć do mnieee".

Pomysł z tymi mini oczkami boski (a ja zastanawiam się co zrobić z identyczną doniczką). Stipa u Ciebie wysadzona, też się już do tego przymierzam choć boję się że dzieciaki ją stratują.

Zainspirowana Twoimi gąszczami poprawiłam swoją cienistą rabatę i jestem baaardzo z niej zadowolona i dumna (a do tej pory stale omijałam ją szerokim łukiem).

Potem powklejam fotki bo muszę odwiedzić wszystkich. Mam zaległości bo nie miałam netu