Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 06:15, 01 cze 2016

Makao_J napisał(a)
Kasia a jak Twoje niwaki? Zagęszcza się?
Ja zaczęłam tworzyć swoje ale sosna na razie ma 70 cm wysokości więc młoda i łatwo się wygina.
Gdzieś wyczytałam że trzeba to robić wiosną jak świeczki są bo najbardziej gibka jest i tak też zrobiłam.

Z kim ustalałaś cięcia? Może coś podpatrzę i podpytam?

Aniu cis wyyglada juz calkiem fajnie, a sosna jeszcze straszy, ale wczoraj wież alalm, ze te pedzelki powoli zaczynaja sie zageszczac. Ja w sprawiw formowania konsultowalam sie z Boguslawem z Ogrodu Boguslawa i z Ewcia z Ogrodka Ewy. Ewa uformowala bajecznie swoja sosne wedle wskazowek Bogusia i sama mi duzo pomagala.
Katkak 06:16, 01 cze 2016

jolanka napisał(a)
Twój aparat chyba ma ukryty program - upiększanie
Pożycz

Jola jie czaruj
sylwia_slomc... 09:40, 01 cze 2016

Kasiu cudnie i tajemniczo się zrobiło
Ewa777 19:56, 01 cze 2016

A ja Was tylko na trzech zdjęciach złapałam Ty to jesteś szybka. Moje roślinki nadal czekają w donicach. U mnie ciągle pada i chwasty rosną.

Makao_J 20:41, 01 cze 2016

Katkak napisał(a)

Aniu cis wyyglada juz calkiem fajnie, a sosna jeszcze straszy, ale wczoraj wież alalm, ze te pedzelki powoli zaczynaja sie zageszczac. Ja w sprawiw formowania konsultowalam sie z Boguslawem z Ogrodu Boguslawa i z Ewcia z Ogrodka Ewy. Ewa uformowala bajecznie swoja sosne wedle wskazowek Bogusia i sama mi duzo pomagala.

Acha, ogród Bogusława właśnie też przeglądam. Na razie nie pytam go bo może coś u niego wypatrzę i już wystarczy. Ale to dobrze że na jego ogród trafiłam.
Katkak 22:13, 01 cze 2016

Ewcia z wyjazdowych zakupów został mi jeszcze 1 rododendron i jedna azalia do posadzenia . I rojniki od Gosiaczka . Reszta posadzona tylko nie mam kiedy fotek cyknąć . U mnie chwasty rosną na potęgę, a kanciki azproszą się o zrobienie. Taki nieduży niby mam ogród a roboty huk .
Katkak 22:19, 01 cze 2016

Makao_J napisał(a)

Acha, ogród Bogusława właśnie też przeglądam. Na razie nie pytam go bo może coś u niego wypatrzę i już wystarczy. Ale to dobrze że na jego ogród trafiłam.

Bardzo dużo Ewcia mi pomogła, pytaj Jej śmiało .
Katkak 22:33, 01 cze 2016

Też dostałamprezent na Dzień d
Dziecka . To przesyłka z BR zamówiona jeszcze w lutym

kupiłam kilka ostróżek (daję im ostatnią szansę. Jak znów mi znikną to koniec z ostróżkami), sporo jeżówek, rdest jakiś Aureum czy coś i dorzucili liliowca gratis.
Katkak 22:42, 01 cze 2016

Krzewuszka cała w kwiatach i W. Szekspir już duży

Katkak 22:47, 01 cze 2016

miskanta olbrzymiego jeszcze niedawno nie było wcale widsać na rabacie, a teraz już taaaki wielgachny.