Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kasiek 06:16, 02 cze 2016

Ale miałaś super wycieczkę! a moja ulubiona rabata z trawami - juz taka wielka? Szok! Dużego buziaka zostawiam
Pluszakowa 10:38, 02 cze 2016

Też kupiłam ostróżkę w nowym
BR na targach w Gliwicach. I zdziwiło mnie że u innych już kwitną, ale widzę że dostałaś takie same. Za ile one zakwitną?
Makao_J 13:42, 02 cze 2016

Miskant to bardzo Ci się rozrósł. Ale piękną zieleń ma.
sylwia_slomc... 17:23, 02 cze 2016

Ślicznie masz a te zakupy. Masz jeszcze gdzie sadzić? Pewnie pójdą koło oczka a ostróżki jak zginą to posiejemy z moich nasion wprost na rabacie
Nallar 21:29, 02 cze 2016

No to Kasia znowu poszalała z roślinkami
Czy Ty może brałaś lekcję u cioci Gosi w kwestii upychania roślinek na rabatkach czy może dokupiłaś jakiś grunt?
Wpadłam zobaczyć derenia i krzewuszkę i co? gdzie zdjęcia?
Katkak 22:06, 02 cze 2016

Nallar napisał(a)
No to Kasia znowu poszalała z roślinkami
Czy Ty może brałaś lekcję u cioci Gosi w kwestii upychania roślinek na rabatkach czy może dokupiłaś jakiś grunt?
Wpadłam zobaczyć derenia i krzewuszkę i co? gdzie zdjęcia?

Ewunia krzewuszka jest, a zdjęcia derenia nie mogę znaleźć. Jutro zrobię nowe foty . Krzewuszkę muszę przesadzić bo była wsadzona tak byle gdzie jako mały patyczek, a teraz to już całkiem spora dama . Ale zrobię to dopiero jak przekwitnie . Co do miejsca to zdziwiłabyś się ile mi jeszcze wlezie. Jakbyś mnie odwiedziła to byś się przekonała . Roślinki były zamówione jeszcze w lutym, w przedsprzedaży w B. R. i wczoraj dotarły
Katkak 22:08, 02 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ślicznie masz a te zakupy. Masz jeszcze gdzie sadzić? Pewnie pójdą koło oczka a ostróżki jak zginą to posiejemy z moich nasion wprost na rabacie

JEszcze się całkiem sporo zmieści . Azalek japońskich muszę dokupić jeszcze . Ostróżki chciałam posadzić za różami i tam wylądowały. Koło oczka nic nie dałam z tej paki .
Katkak 22:09, 02 cze 2016

Pluszakowa napisał(a)
Też kupiłam ostróżkę w nowym
BR na targach w Gliwicach. I zdziwiło mnie że u innych już kwitną, ale widzę że dostałaś takie same. Za ile one zakwitną?

Nie wiem Madziu, w lipcu chyba powinny zakwitnąć.
Katkak 22:10, 02 cze 2016

Makao_J napisał(a)
Miskant to bardzo Ci się rozrósł. Ale piękną zieleń ma.

Uwielbiam go, nic nie odda jego szumu i czesania przez wiatr .
Katkak 22:11, 02 cze 2016

kasiek napisał(a)
Ale miałaś super wycieczkę! a moja ulubiona rabata z trawami - juz taka wielka? Szok! Dużego buziaka zostawiam

Rabata z trawami rośnie w oczach KAsiu. Wycieczka była wspaniała, pełna radości, śmiechu i dobrej zabawy .