Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

malgorzata_s... 23:12, 02 lip 2016

No pacz, gapa jezdem
Katkak 08:59, 03 lip 2016

Mala_Mi napisał(a)
Muminkuje wiec na telefonie siedze.
Twoja bortka ma 2 kwiaty.
Igusie widziałam...bedzie duzo orlikow.

Ale się cieszę, ze zakwitla. Ja mam od Ciebie całe mnóstwo roslin, a Ty ode mnie tylko ją, więc musi trzymac fason .
kasiek 09:08, 03 lip 2016

Alez masz dorodne horty, mnie dopiero ruszyły - bardzo lubie te twoje zawiłe ścieżki - wiesz ze to mój klimacik
A ozdóbka super pasuje - Cieszę się że się cieszysz mam nadzieję że niespodzianka się udała
Anusia 10:20, 03 lip 2016

Hortka z pastelowymi koorami cudowna. Cofnełam kilkanaście stron by zobaczyć co mnie w tym czasie ominęło. U większości kwitną juz jeżówki, u Ciebie też. Na swoją musę troszkę jeszcze poczekać. Z trzech wychodowanych sztuk pozostała tylko jedna. Pierwsza na starcie uschła, podsiusiały ją koty. Drugą zaatakowało jakieś chorubsko i wywalilam całą z korzeniem. W poniedziałek pędzę do ogrodniczego może dokupię jakąś. Zachwyciły mnie Twoje paprocie. Zawsze koarzą mi się z bajkową scenerią. Chcę je , postanowione Macham z ochłodzonych nieco Żuław
Katkak 10:23, 03 lip 2016

kasiek napisał(a)
Alez masz dorodne horty, mnie dopiero ruszyły - bardzo lubie te twoje zawiłe ścieżki - wiesz ze to mój klimacik
A ozdóbka super pasuje - Cieszę się że się cieszysz mam nadzieję że niespodzianka się udała

Kasiulek pewnie,ze się udała i to jeszcze jak . Cudowny jest . Zainspirowałas mnie i teraz wokol hustawki jest więcej swiec. U mnie horty mają wiecej slonka, moze dlatego przyspieszyly . Klimaty ogrodowe lubimy zdecydowanie te same .
Katkak 10:30, 03 lip 2016

Anusia napisał(a)
Hortka z pastelowymi koorami cudowna. Cofnełam kilkanaście stron by zobaczyć co mnie w tym czasie ominęło. U większości kwitną juz jeżówki, u Ciebie też. Na swoją musę troszkę jeszcze poczekać. Z trzech wychodowanych sztuk pozostała tylko jedna. Pierwsza na starcie uschła, podsiusiały ją koty. Drugą zaatakowało jakieś chorubsko i wywalilam całą z korzeniem. W poniedziałek pędzę do ogrodniczego może dokupię jakąś. Zachwyciły mnie Twoje paprocie. Zawsze koarzą mi się z bajkową scenerią. Chcę je , postanowione Macham z ochłodzonych nieco Żuław

Ania to prawda,ze paprocie wprowadzaja nieco tajemniczo bajkowy klimat i z rego powodu je uwielbiam i goraco polecam . Tez wyhodowalam jezowki z nasion, ale kwitly beda za rok dopiero. Ale na dobre warto czekac.
Katkak 11:43, 03 lip 2016

Paproteczki posadzone. Żeby ta tu wlazła musiałam zrobić małe przemeblowanko i rodka miniaturowego przesadzić. Ale strasznie mi tu ta paprotka pasuje
Katkak 11:49, 03 lip 2016

czajnik obsadzony
Katkak 11:53, 03 lip 2016

nie ma to jak uciekanie tatusiowi
Pluszakowa 13:17, 03 lip 2016

Katkak napisał(a)

Ania to prawda,ze paprocie wprowadzaja nieco tajemniczo bajkowy klimat i z rego powodu je uwielbiam i goraco polecam . Tez wyhodowalam jezowki z nasion, ale kwitly beda za rok dopiero. Ale na dobre warto czekac.

Oj paprocie ja planuje połączyć je z jakimiś kwiatami myślałam o konwaliach, żeby był efekt kwiatów paproci. Chyba musiałoby być tam coś jeszcze co później by kwitło. Może masz jakiś pomysł?

A jeżówki kiedy się sieje, bo też planuje. Można wysiać jesienią czy lepiej dopiero wiosną?

Kochana nawet patyczki czy nasionka byłyby super ale sama wkręciłam się w rozmnażanie, że też będę nie tylko na swoje potrzeby. Taka radość widzieć jak nic zamienia się w roślinę.

Miej niedzieli