Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:05, 06 lip 2016

Urszulla napisał(a)

A to południowa strona czy jaka?
Na jasnym tle musi być taka żeby się odznaczałamoże dałabym fiolecik (bo ja zakochana w tym kolorze)- Lawender, Ania ASC ma pięknie kwitnącą i poleca szkoda że nie byłaś u Kindzi, tam byś sobie okazy pooglądałamoże ona doradzi

Ulenko wybór padl na Summer Song, na którą i tak chorowalam .
Katkak 22:07, 06 lip 2016

Ewa777 napisał(a)

Na razie ma zieloniutkie kwiaty. Zdjęcie zrobię, gdy nie będzie padać

Dorwałaś gdzieś? Zrobiłabym Ci odkład, ale moje gałązki strasznie małe są jeszcze.

A Ty widzisz mojego pv?

Ewunia odpowiem na pw, jak tylko Z Krzysiem dogadam co i jak, ok? Tą hortke na necie dorwalam dopiera, ale małe sadzonki. Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma .
Katkak 22:09, 06 lip 2016

roma2 napisał(a)
Się o różach nie wypowiem, bo się nie znam (miałam pisać prawdę i tylko prawdę), ale za ukorzenianie hortek masz szóstkę z wieelkim plusem (widziałam u Sylwii).

No spisałam się i jestem z siebie dumna . Czasem trzeba siebie samaw pochwalic, prawda?
kasiek 22:40, 06 lip 2016

Kasia o szerszy kadr na ta rabatę różana prosze - wtedy więcej można powiedzieć o kolorach jak się sąsiadów widzi
Nallar 22:56, 06 lip 2016

roma2 napisał(a)
Się o różach nie wypowiem, bo się nie znam (miałam pisać prawdę i tylko prawdę), ale za ukorzenianie hortek masz szóstkę z wieelkim plusem (widziałam u Sylwii).

"Prowda"
Katkak 23:08, 06 lip 2016

kasiek napisał(a)
Ależ Ty masz ręke do tych hortek, ja raz próbowałam ale coś nie wyszło... Oczka super już zarośnięte, no popatrz a myslałaś że nic z tego przy Małej nie będzie

KAsia te oczka to namiastka tego co mi się marzy, ale cieszę się z nich niezmiernie. Szkoda, że jak przylatują ptaki to nigdy nie mam aparatu pod ręką. I żabkom coś do mnie nie po drodze. Ale może jeszcze... kto wie...
Katkak 23:09, 06 lip 2016

kasiek napisał(a)
Kasia o szerszy kadr na ta rabatę różana prosze - wtedy więcej można powiedzieć o kolorach jak się sąsiadów widzi

To jutro zrobię w takim razie
Katkak 23:09, 06 lip 2016

Nallar napisał(a)

"Prowda"

Katkak 23:18, 06 lip 2016

A to moje zamówione na necie hortensje ogrodowe Schloss Wackerbarth. Niestety nigdzie nie znalazłam bardziej okazałych egzemplarzy.

a wraz z nimi kupiony "na oko" świerk Skylands. Fajniutki, bo taki żarówiasty. Maleństwo jeszcze, ale co tam. Najpierw kupiłam, a potem zagwozdka gdzie posadzić, standard ).

wybór padł na to miejsce. Niby rośnie powoli, a jakby się jednak rozbujał, to będę ciąć i już .
i hizior dnia - ukorzeniony patyczek Limelight, tyle, że taki pstrokaty . Hortka matka jest cała zielona, ale jedną gałązkę ma taką pstrokatą i akurat taka fajna sadzoneczka powstała . Może właśnie stworzyłam niechcący nową odmianę?
Katkak 23:23, 06 lip 2016

posadzona za Białobokiem. Teraz kiepsko ją widać, ale za rok...

Herzogin Christiana .