Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:56, 07 lip 2016

Kasya napisał(a)

a jaki to klonik ?
ostrozki sliczne

Kasiu to klon jawor Esk Sunset. Uwielbaim go, ale jesienią i wiosną grzyba złapał. Teraz już wyleczony i cieszy mnie bardzo .
Ewa777 23:03, 07 lip 2016

Kasiu, a gdzie Ty teraz kupujesz róże? Pytam, bo jak szukam w sklepach internetowych to zazwyczaj mają napisane, ze sprzedaż od jesieni lub że róże niedostępne.
AgataBC 11:45, 08 lip 2016

Kasia a może Summer Song daj gdzie indziej bo ona w przyszłym sezonie przewyższy te tuje. Będzie węższa ale wyższa. Tu by pasowała róża do mniej więcej wysokości tej kuleczki na patyczku- takie średnie piętro. Jakaś rabatówka. Queen of hearts nie znam, ale wygląda na zdjęciach ładnie. Gebruder Grimm wbrew opisom z sieci też wypuści wysokie bicze. To mój głos narazie za Queen of Hearts
abiko 11:55, 08 lip 2016

Może bailando??
Anda 11:58, 08 lip 2016

Kasiu, moja Summer ciacham krótko i wtedy ładniej kwitnie. Juz u mnie napisałam, że możesz sobie jeszcze obejrzeć Emilien Guillot Jest dostępny w PL.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
makkasia 13:07, 08 lip 2016

Katkak napisał(a)

Ewciu moze Summer Song właśnie? A moze taka wyższa jak Bonica? Podoba mi się też Queen of Sweden, ale chyba za jasna będzie na tle tych tujek. Zdaję się w zupelnosci na Was.

A ja bym tam widziała Rhapsody in Blue - kulkowana żeby za wysoko nie rosła , albo Minerwa musi mieć kolor mocny fioletowy. Nie doczytałam jaka to jest wystawa ale ani jedna róża ani druga nie lubi zupełnej patelni cały dzień .

Katkak 16:14, 08 lip 2016

Dziewczyny kochane zamowilam Braci Grimm, Queen of hearts i z myślą o innym miejscu Sangerhausen JUbilaumrose. Summer Song nie bylo, a ja w gorącej wodzie kapana . Dzięki Wam wszystkim za podpowiedzi ,zawsze można na Was liczyc .
Karol99 16:19, 08 lip 2016

Katkak napisał(a)

Fajowa, nie?

Boska, myślałem ze to dereń
sylwia_slomc... 16:27, 08 lip 2016

Katkak napisał(a)
Dziewczyny kochane zamowilam Braci Grimm, Queen of hearts i z myślą o innym miejscu Sangerhausen JUbilaumrose. Summer Song nie bylo, a ja w gorącej wodzie kapana . Dzięki Wam wszystkim za podpowiedzi ,zawsze można na Was liczyc .

Kasia na bailando to i ja namawiam gorąco bo widziałam u Agi- rewelacyjna róża
Pluszakowa 19:29, 08 lip 2016

No to czekamy na prezentację roślin jak już przybędą.