Kasiu, a gdzie Ty teraz kupujesz róże? Pytam, bo jak szukam w sklepach internetowych to zazwyczaj mają napisane, ze sprzedaż od jesieni lub że róże niedostępne.
Kasia a może Summer Song daj gdzie indziej bo ona w przyszłym sezonie przewyższy te tuje. Będzie węższa ale wyższa. Tu by pasowała róża do mniej więcej wysokości tej kuleczki na patyczku- takie średnie piętro. Jakaś rabatówka. Queen of hearts nie znam, ale wygląda na zdjęciach ładnie. Gebruder Grimm wbrew opisom z sieci też wypuści wysokie bicze. To mój głos narazie za Queen of Hearts
A ja bym tam widziała Rhapsody in Blue - kulkowana żeby za wysoko nie rosła , albo Minerwa musi mieć kolor mocny fioletowy. Nie doczytałam jaka to jest wystawa ale ani jedna róża ani druga nie lubi zupełnej patelni cały dzień .
Dziewczyny kochane zamowilam Braci Grimm, Queen of hearts i z myślą o innym miejscu Sangerhausen JUbilaumrose. Summer Song nie bylo, a ja w gorącej wodzie kapana . Dzięki Wam wszystkim za podpowiedzi ,zawsze można na Was liczyc .