Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Pluszakowa 21:38, 26 lip 2016

Kasiu pokazuj co tam dalej z tymi mebelkami strasznie mnie zaciekawiłaś
ryska 21:50, 26 lip 2016

Katkak napisał(a)

Aguś zwyczajną fugą. U rodziców na starych meblach robiłam blaty z takiej mozaiki i przetrwały lata. Nic im się nie działo. Nawet tłuczenie kotletów im nie straszne było . Rodzice wymienili meble na nowe, ale blaty zachowali. Może kiedyś je obfocę, albo zabiorę od Nich i wykorzystam . Płytki tłukę młotkiem, a zbieram po znajomych. Zawsze ktoś jakiś remoncik robi . Można tez w sklepie zapytać. Maja nieraz pouszkadzane to się pozbywają. To jeszcze mój Kwiatuszek

Cudo Kwiatuszek i wanienka jak fajnie obsadzona- w mojej teraz jest agastache, werbena i dmuszek
Dzięki za wskazówki.
Donia72 23:33, 26 lip 2016

Odętka jest bardzo fajna, mam u siebie białą i różową Ale bardzo się rozrasta i "pożre" Ci inne roslinki
Katkak 05:56, 27 lip 2016

Donia72 napisał(a)
Odętka jest bardzo fajna, mam u siebie białą i różową Ale bardzo się rozrasta i "pożre" Ci inne roslinki

Witaj, jaki ładny awatarek . Jakby co, to będę dzielić .
Anda 16:51, 27 lip 2016

Oj, moja już teraz się bardzo rozrosła, a to jej pierwszy sezon. Musimy być wobec niej bezlitosne, żadnego pardonu

Jak tam Jude? Moja chyba w weekend zakwitnie, a mnie nie będzie w domu parę dni
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Milka 17:00, 27 lip 2016

Katkak napisał(a)

Irenko krwawniki będą w różnych kolorach, taki mix nasion. Nie które chyba zakwitną, ale pewności nie mam. Jeden miał coś na kształt pączka, ale nie chcę się cieszyć przedwcześnie. Już wkrótce będziesz się mogła przekonać co będzie z drugich drzwiczek .

To nózkami przebieram, a na krwawniki z tobą czekam
Katkak 21:42, 27 lip 2016

Anda napisał(a)
Oj, moja już teraz się bardzo rozrosła, a to jej pierwszy sezon. Musimy być wobec niej bezlitosne, żadnego pardonu

Jak tam Jude? Moja chyba w weekend zakwitnie, a mnie nie będzie w domu parę dni

Jude chwilowo ma przerwę, ale uwielbiam ją. Mam nadzieję, że nie pochwalę dnia przed zachodem słońca, ale jej się czarna plamistość nie ima .
Katkak 21:48, 27 lip 2016

Milka napisał(a)

To nózkami przebieram, a na krwawniki z tobą czekam

Irenko coś z tego będzie . Ależ jestem ciekawa kolorków . Będą niespodzianki .

sylwia_slomc... 21:51, 27 lip 2016

Ciekawe co za one?
Katkak 21:52, 27 lip 2016

Może jednak to maleństwo z marketu poradzi sobie w zimie. Kuzynka ma taką marketową i już niejedną zimę przetrzymała

zawsze marzyłam by mieć u siebie kosmosy i wreszcie mam