Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 11:08, 26 lis 2016

Nallar napisał(a)
Iwonka zbiera pomysły na długie zimowe wieczory.
Fajnie się tak wzajemnie inspirować. Iwona wstawiła u siebie linki do świetnych ozdób. Zgapię jak nic .
Katkak 11:12, 26 lis 2016

Ewa777 napisał(a)
Przejrzałam tylko zdjęcia, bo na więcej czasu nie mam Pięknie uchwyciłaś dzięcioła. dawno nie widziałam tych ptaków na żywo, więc Ci zazdroszczę Ambrowiec zupełnie zieloniutki u Ciebie.

Nie wiem, czy dziś masz imieniny... ale w razie gdybyś miała, to przesyłam imieninowe buziaki

Ewuniu imieniny mam w lutym, ale buziaków nigdy dość . Dzięcioł zawsze do tej gruszki przylatuje, ale o tej porze roku, gdy nie ma już liści łatwiej go zobaczyć. Ambrowiec zrobił się żółto-zielony.
Nallar 11:19, 26 lis 2016

Katkak napisał(a)
Fajnie się tak wzajemnie inspirować. Iwona wstawiła u siebie linki do świetnych ozdób. Zgapię jak nic .

Widziałam też mi się podobają.
Ja na chwilę obecną testuję skarpety. Ubaw po pachy.
Katkak 11:22, 26 lis 2016

LyraBea napisał(a)
Przyjemnie u Ciebie Kasiu. Podglądam regularnie i nieładnie tak gęby nie otworzyć chociaż co jakiś czas, więc witam się przy kawce. Z podglądań wiem, że kobietą wielu talentów jesteś. Jednak ważniejsze jest to, że ciągle Ci się ten talent wykorzystywać chce i tego Ci najbardziej zazdroszczę. U mnie wszystko leży i czeka na natchnienie. Tabliczki z nazwami roślin, róż na pewno zabiorę do siebie, bo to świetny pomysł. Mam na dzieję, że się nie pogniewasz. Poza tym kiedy ja to zrobię. Może nie w tym już życiu
Pozdrawiam Cię i Twój piękny ogród.
Zapomniałabym...Gratuluję publikacji Twojego pięknego ogrodu na łamach gazety. Ślicznie ujęty.

Hej Beatko i ja przy kawce się witam. Już drugiej dzisiaj i ostatniej . Cieszę się, że moje pomysły Ci się podobają. Miło mi, że chcesz z niektórych korzystać, korzystaj do woli, będzie mi miło, że mogłam Cię zainspirować . A to mój ostatnio zrealizowany pomysł - grzybki . Wiosną dostaną w nóżki paprocie, a może ciemierniki i lepiej to będzie wyglądać .

Katkak 11:23, 26 lis 2016

Nallar napisał(a)

Widziałam też mi się podobają.
Ja na chwilę obecną testuję skarpety. Ubaw po pachy.

No i jak Cię nie kochać mój wariacie .
jolanka 11:25, 26 lis 2016

Kasiu, masz "morze" pomysłów. Nie tylko do oglądania ale i do "zgapienia"
Katkak 11:33, 26 lis 2016

Ta leszczyna jest zjawiskowa nawet zimą. A może zwłaszcza zimą, kiedy odsłaniają się jej poskręcane pędy.

na moim trawniku codziennie jest kilka nowych kopców. Zdurniały te krety do reszty. Skończyła się zabawa, kupiłam trutkę i zaraz pójdę je poczęstować.
Katkak 11:34, 26 lis 2016

jolanka napisał(a)
Kasiu, masz "morze" pomysłów. Nie tylko do oglądania ale i do "zgapienia"

Zgapiaj do woli Jolanko. Lubię dzielić się swoimi pomysłami .
Katkak 11:41, 26 lis 2016

berberys jeszcze fajnie świeci
Dorota123 11:41, 26 lis 2016

Efekt odnowionej skrzyneczki bardzo ciekawy, a stożki - grzyby bardzo mi się spodobały, może kiedyś coś takiego zrobię. Moja farba do spękań nie daje takiego efektu, w sumie nie daje żadnego. Kiedyś rozglądnę się się za taka jak Twoja.