Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 17:33, 06 sty 2017

Gabriela napisał(a)
Kasiu, mam dla Ciebie inspirację, kto jak nie Ty.
Danusia pisze o tych rozchodnikach, ładne są, więc z wiosną jak ich dużo jest w handlu, można zacząć, mam już krzesło, wieniec mi się bardzo podoba.

http://img.zszywka.pl/0/0056/w_8620/ogrod/obraz-z-rozchodnikami.jpg

http://gardentherapy.ca/semper-viva-wreath/

O super Gabrysiu, dzięki. Miło że o mnie pomyślałaś. A zobacz co ja mam do obsadzenia nimi
Takie drewienko (przywiezione kilka lat temu oczywiście z nad morza ) ładnych parę lat wisiało w domu.

ale nacieszyłam się już nim na tyle, że wiosną powędruje do ogrodu i powtykam do niego rojniki .
Katkak 17:37, 06 sty 2017

paprocie nawet teraz urokliwe. Moim zdaniem
Katkak 17:40, 06 sty 2017

ambrowiec
[img size=640 x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/131/1310272/original.JPG[/img]
Gabriela 17:43, 06 sty 2017

Katkak napisał(a)

O super Gabrysiu, dzięki. Miło że o mnie pomyślałaś. A zobacz co ja mam do obsadzenia nimi
Takie drewienko (przywiezione kilka lat temu oczywiście z nad morza ) ładnych parę lat wisiało w domu.

ale nacieszyłam się już nim na tyle, że wiosną powędruje do ogrodu i powtykam do niego rojniki .
]

Skoro z morza, to zakonserwowane i powinno dłużej wytrzymać warunki polowe. Będziesz miała skalniak
17:47, 06 sty 2017
Katkak napisał(a)

Kasiulek zafiksowałam się karmnikowo i jeszcze z takiego pudełka zrobiłam. Sama jestem ciekawa czy zda egzamin

rzeczywiście jesteś zafiksowana ...ale pomysł z przeźroczysta tubą fajny bo ptaszki można będzie łatwo oglądać.

PS. oby tylko tuba nie popekała na mrozie.
Katkak 17:50, 06 sty 2017

Gabriela napisał(a)

Skoro z morza, to zakonserwowane i powinno dłużej wytrzymać warunki polowe. Będziesz miała skalniak

Gabrysiu to nie jest aż takie duże niestety żeby skalniak był, ale mikro skalniaczek może być . Uwielbiam takie "skarby" przywozić .
Katkak 17:52, 06 sty 2017

eee_taam napisał(a)

rzeczywiście jesteś zafiksowana ...ale pomysł z przeźroczysta tubą fajny bo ptaszki można będzie łatwo oglądać.

PS. oby tylko tuba nie popekała na mrozie.

Justyś siedzę w domu, nosi mnie, to wymyślam duperele . Jak popęka to niewielka szkoda, bo to bezkosztowa inwestycja .
sylwia_slomc... 18:09, 06 sty 2017

Super ta inspirka wiankowa Gabrysi
Drewienko bajeczne będzie w rozchodnikach bo już samo w sobie cudeńko
Zastanawiam się czy nie będą się od karmnika jak od szyby odbijały bo szkoda, żeby krzywdę sobie zrobiły, ale w razie czego zareagujesz przecież
Mówisz, ze Cię roznosi??? To napisz mi kiedy ma Krzyś wolne i wpadajcie my już zdrowi...przynajmniej na razie
Katkak 18:14, 06 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Super ta inspirka wiankowa Gabrysi
Drewienko bajeczne będzie w rozchodnikach bo już samo w sobie cudeńko
Zastanawiam się czy nie będą się od karmnika jak od szyby odbijały bo szkoda, żeby krzywdę sobie zrobiły, ale w razie czego zareagujesz przecież
Mówisz, ze Cię roznosi??? To napisz mi kiedy ma Krzyś wolne i wpadajcie my już zdrowi...przynajmniej na razie

Myślę, że nie będą sobie ptaszki krzywdy robić. Sylwuś ogarnę temat z Krzysia wolnym i się odezwę .
sylwia_slomc... 18:16, 06 sty 2017

Czekam