Ależ Ty śliczne fotki ptasiów robisz! Masz więcej śniegu ode mnie - rh bezpieczniejsze... Po porządkach w piwniczce mam całą reklamówkę róznych szklanych butelek dla Ciebie i Sylwii
Kasia, karmniki masz piekne
Ptaki maja normalne salony
U mnie tez skrzydlate towarzystwo przyleciało chyba z calej okolicy, sypiemy jedzonko 3 razy dziennie
Fajne takie "skarby" znalezione w piwnicy czy na strychu. A jak jeszcze chcesz się nimi podzielić - dla mnie bomba . Śniegu u mnie sporo, fakt. Ciekawa jestem co wypadnie po tych mrozikach. Ptaszki to wdzięczni modele .
Co do dokarmiania, zrobiło się poważnie, dziś u mnie -16. Ponieważ sierpówki są stałymi mieszkańcami ogrodu, a nie są tak zręczne jak wróble, czy sikory i ciężko wleźć im do karmnika, to zrobiłam jeszcze taką prowizorkę specjalnie z myślą o nich .
Solidny mrozik i piękne słońce. Jest naprawdę ślicznie, ale dzieciaków przy -16 chyba na sanki dziś nie wypuszczę .
te kiścienie też urokliwe, choć myślałam, że mocniej się wybarwią. Ale z drugiej strony dopiero w październiku je sadziłam, więc moż za rok będą bardziej wybarwione.