Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

11:06, 05 lut 2017
sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia zobacz jaki czad pomyślałam o tych "twoich" szopach
https://pl.pinterest.com/pin/396457573433309484/

Sylwia ...u ciebie na budynkach w przydomowym tez by dobrze takie malowidła wyglądały masz umiejętności maluj

zawitka 13:16, 05 lut 2017

Kasiu ,Twoje ptaszki sprawiają takie wrażenie ,że same wystawiają się do aparatu.Piękne te zdjęcia Pozdrawiam zimowo
13:34, 05 lut 2017
Witaj Kasiu

Przepiękne ptaszyny u Ciebie rezydują.U mnie tylko sikorki,mazurki,jedna sójka przyleciała no i wszędobylskie sroki.One przeganiają nam towarzystwo ;(
Pomysłowe stołówki mają w Twojej Bajce.Iście królewskie jedzonko z porcelan Bardzo mi się podoba,jesteś megakreatywną osobą Kasiu

I widzę,żeś pokrewna dusza.Też uwielbiam wszelakie przydaśki a targi staroci i wyszukiwanie cudeniek mi nie obce.

Pozdrawiam Cię serdecznie
sylwia_slomc... 13:53, 05 lut 2017

Kasiu obejrzałam i właśnie o coś takiego mi chodzi.....zobaczymy może się uda i nie będzie ufajdaneOgród ciekawy i bez kancików, a ładny chyba przegapiłam wcześniej ten odcinek.
Bogdzia 16:11, 05 lut 2017

Ale stada to chyba gawrony.
Katkak 18:31, 05 lut 2017

zawitka napisał(a)
Kasiu ,Twoje ptaszki sprawiają takie wrażenie ,że same wystawiają się do aparatu.Piękne te zdjęcia Pozdrawiam zimowo

Mają parcie na szkło . Pozdrawiam Halinko .
Katkak 18:33, 05 lut 2017

Aniaaa napisał(a)
Witaj Kasiu

Przepiękne ptaszyny u Ciebie rezydują.U mnie tylko sikorki,mazurki,jedna sójka przyleciała no i wszędobylskie sroki.One przeganiają nam towarzystwo ;(
Pomysłowe stołówki mają w Twojej Bajce.Iście królewskie jedzonko z porcelan Bardzo mi się podoba,jesteś megakreatywną osobą Kasiu

I widzę,żeś pokrewna dusza.Też uwielbiam wszelakie przydaśki a targi staroci i wyszukiwanie cudeniek mi nie obce.

Pozdrawiam Cię serdecznie

Witaj Aniu, miło Cię gościć . A wiesz, że u mnie na początku też głównie wróble i sikorki były? Ale z czasem coraz więcej gatunków zaczęło przylatywać, więc nie można się zrażać. Potrzeba cierpliwości, ale który ogrodnik jej nie ma?
Katkak 18:35, 05 lut 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu obejrzałam i właśnie o coś takiego mi chodzi.....zobaczymy może się uda i nie będzie ufajdaneOgród ciekawy i bez kancików, a ładny chyba przegapiłam wcześniej ten odcinek.

To fajnie, że mogłam się przydać . I u Was można by takie śluby w plenerze robić .
Katkak 18:36, 05 lut 2017

Bogdzia napisał(a)
Ale stada to chyba gawrony.

Chyba tak Bożenko
kasiek 19:27, 05 lut 2017

Katkak napisał(a)

Może miały nadzieję, że to jarzębina gigant .

Albo jabłka, ale jak widzisz kawałek strożka też wrąbały