Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:09, 01 mar 2017

asiak napisał(a)
Kasiu, no wiosnę u Ciebie już widać U mnie nic, a nic
Dzisiaj nawet było zimno
Ale zaraz i do mnie przyjdzie wiosenka

Asiu pewnie, że przyjdzie. Jak Irenka pokazywała wiosnę u siebie, to mi też się wydawało, że u mnie nic. A tu sama widzisz jak ruszyło wszystko z kopyta .
asiak 20:17, 01 mar 2017

U mnie to prawie biegun zimna, więc trzeba wziąć poprawkę
Anda 20:20, 01 mar 2017

Kasia, wiosna u Ciebie galopuje Orliki jakie już duże i hortki liściaste
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mira 20:24, 01 mar 2017

W tej mozaikowej donicy /dziury w dnie zrobiłaś ? / posadziłabym albo lawendę albo
coś żółtego takiego zwiewnego może maleńkie drobne petunie , albo jak na tyle duża coś na pniu /cudna by była lawenda ale te są drogie takie na pniu/ a po brzegu jakieś lekko wylewające się cuś w maju na targu wypatrzysz - "balkonówka " będzie w wielkim wyborze
a może dasz ją do swojego warzywniaka nie wiem czy pasuje to posadziłabym tam zioła na pewno rozmaryn i żółte oregano /rozmaryn pasuje już kupić gdzieś w sieci - mi super takie urosło/

pozdrawiam
Katkak 20:28, 01 mar 2017

mira napisał(a)
W tej mozaikowej donicy /dziury w dnie zrobiłaś ? / posadziłabym albo lawendę albo
coś żółtego takiego zwiewnego może maleńkie drobne petunie , albo jak na tyle duża coś na pniu /cudna by była lawenda ale te są drogie takie na pniu/ a po brzegu jakieś lekko wylewające się cuś w maju na targu wypatrzysz - "balkonówka " będzie w wielkim wyborze
a może dasz ją do swojego warzywniaka nie wiem czy pasuje to posadziłabym tam zioła na pewno rozmaryn i żółte oregano /rozmaryn pasuje już kupić gdzieś w sieci - mi super takie urosło/

pozdrawiam

no niezłą burzę mózgów mi tu zapodałaś kochana . Donica jest duża i dziury w dnie zrobiłam .
Katkak 20:28, 01 mar 2017

Anda napisał(a)
Kasia, wiosna u Ciebie galopuje Orliki jakie już duże i hortki liściaste

Fajnie patrzeć jak to wszystko rwie się do życia . Ewcia dzięki za odpowiedź.
kasia_c 20:44, 01 mar 2017

Też przyszłam zobaczyć cięcie dereni. Swoje też obcinałam i też odwagi mi nie starczyło i ucięłam tak jak Ty. Pozdrawiam

A i piękna donica.
Katkak 20:55, 01 mar 2017

kasia_c napisał(a)
Też przyszłam zobaczyć cięcie dereni. Swoje też obcinałam i też odwagi mi nie starczyło i ucięłam tak jak Ty. Pozdrawiam

A i piękna donica.

a teraz się odważysz?
Nallar 22:40, 01 mar 2017

Kasiu, sosenki bym nie ruszała, zgubi to co ma zgubić i zobaczysz gdzie i jak zacznie puszczać nowe świeczki. Uwierz, cierpliwość popłaca, ja też miałam chwile zwątpienia.
lojalna_ 22:51, 01 mar 2017

Kasiu u Ciebie tempo wiosna ma przyspieszone ....Super u mnie wszystko to mikrusy . Buziam