Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Ewa777 21:29, 03 kwi 2017

Ja też niestety nigdy nie wiem, które to siewki, a które chwasty
Z hortensją poczekaj do maja. One czasami późno dają znaki życia. Uciąć zawsze zdążysz Fajne spotkanko miałyście Buziaki Igunia wyrosła
Sabina76 21:31, 03 kwi 2017

Kasiu, ciachać ciachać.... i nie żałować.
sylwia_slomc... 21:43, 03 kwi 2017

Kasiu u mnie tojeść ma ciut inne listki chyba, a może to kocimiętka?
Albo melisa?

Bez koralowy jak chcesz drzewko to obrywaj wszystko zbędne bo nie potrzebnie soki ciągnie gałązkom ,które mają zostać Ja tak ogoliłam rok temu od dołu wierzby płaczące.....eM myślałam, że mi głowę urwie, a teraz widzi jak wystrzeliły ładnie, nie marnowały sił
Coś jeszcze chciałam napisać , ale mi uciekło.......a już wiem , u mnie wszystkie hortki ogrodowe w takim samym stanie
Komarów i meszek hordy całe, a miała je zima wymrozić
to wymroziła......rośliny
Nallar 21:44, 03 kwi 2017

Katkak napisał(a)

Do niedawna Śnieżnika myliłam z Cebulicą. Gdyby nie ogrodowisko i Zbyszek, pewnie dalej bym tak myślała.
Katkak 22:05, 03 kwi 2017

Ewa777 napisał(a)
Ja też niestety nigdy nie wiem, które to siewki, a które chwasty
Z hortensją poczekaj do maja. One czasami późno dają znaki życia. Uciąć zawsze zdążysz Fajne spotkanko miałyście Buziaki Igunia wyrosła

Jak widzisz Ewciu mam te same dylematy . Z hortką nie będę się spieszyć na pewno .
Katkak 22:05, 03 kwi 2017

Sabina76 napisał(a)
Kasiu, ciachać ciachać.... i nie żałować.

Ale co ciachać? Bez, czy hortkę?
Katkak 22:08, 03 kwi 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu u mnie tojeść ma ciut inne listki chyba, a może to kocimiętka?
Albo melisa?

Bez koralowy jak chcesz drzewko to obrywaj wszystko zbędne bo nie potrzebnie soki ciągnie gałązkom ,które mają zostać Ja tak ogoliłam rok temu od dołu wierzby płaczące.....eM myślałam, że mi głowę urwie, a teraz widzi jak wystrzeliły ładnie, nie marnowały sił
Coś jeszcze chciałam napisać , ale mi uciekło.......a już wiem , u mnie wszystkie hortki ogrodowe w takim samym stanie
Komarów i meszek hordy całe, a miała je zima wymrozić
to wymroziła......rośliny

No właśnie, pytanie czy chcę drzewko. To miał być mieszany żywopłot, więc powinien być krzew. Potem doszłam do wniosku, że jak będzie w formie drzewka, to więcej chciejstw się zmieści. Radź Słomcia co robić .
Tojesci są różne. KAsia np. ma zieloną, a ja mam seledynową. A co, zaplątała się z dąbrówką? Koleusy posadziłaś?
Katkak 22:09, 03 kwi 2017

Nallar napisał(a)

Do niedawna Śnieżnika myliłam z Cebulicą. Gdyby nie ogrodowisko i Zbyszek, pewnie dalej bym tak myślała.

Ewcia ja do niedawna nie wiedziałam co jest co. Hania musiała mnie uświadomić co posadziłam .
Sabina76 22:14, 03 kwi 2017

Katkak napisał(a)

Ale co ciachać? Bez, czy hortkę?

Bez Kasiu. Hortce daj jeszczw szansę.
Może coś z niej będzie.
sylwia_slomc... 22:21, 03 kwi 2017

Katkak napisał(a)

No właśnie, pytanie czy chcę drzewko. To miał być mieszany żywopłot, więc powinien być krzew. Potem doszłam do wniosku, że jak będzie w formie drzewka, to więcej chciejstw się zmieści. Radź Słomcia co robić .
Tojesci są różne. KAsia np. ma zieloną, a ja mam seledynową. A co, zaplątała się z dąbrówką? Koleusy posadziłaś?
Koleusy mi na razie babcia zaopiekowała bo stwierdziła , że to kwiatek pokojowy i Ona kiedyś miała i zmarzną na polu i na razie nie da sadzić, tylko jak będzie już całkiem ciepło na stałeA już rosłyby w donicy pod studnią Bzy są ekspansywne dranie wiec krzew sporo miejsca połknie.

Ja mam swoją tojeść kropkowaną i moja inaczej wygląda jak wyłazi z ziemi