Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nallar 20:35, 13 kwi 2014

Tak jak prosiłaś wkleiłam kilka zdjęć. Może jakaś wyjątkowo Cię Kasiu interesuje to daj znać. Doszłam do wniosku że jeśli będę wklejać wszystkie to zanudzę oglądających.
jola54 21:44, 13 kwi 2014

Witaj Kasiu!
Ale masz wspaniałe pomysły do swojego ogrodu. Te podpórki są niesamowite!. A nie pomyślałaś o jakiejś rzeźbie przestrzennej wlasnie z takich poplątanych galązek?. Ja nie mam takich możliwości, ale w Tobie widzę drzemiący jeszcze ogromny potencjał twórczości artystycznej własnie w dziedzinie rzeźby. Pozdrawiam...buziaki
Katkak 21:52, 13 kwi 2014

jola54 napisał(a)
Witaj Kasiu!
Ale masz wspaniałe pomysły do swojego ogrodu. Te podpórki są niesamowite!. A nie pomyślałaś o jakiejś rzeźbie przestrzennej wlasnie z takich poplątanych galązek?. Ja nie mam takich możliwości, ale w Tobie widzę drzemiący jeszcze ogromny potencjał twórczości artystycznej własnie w dziedzinie rzeźby. Pozdrawiam...buziaki

Witaj Jolu Jakoś o rzeźbie nie pomyślałam, zresztą powiem Ci, że staram się stworzyć ogródeczek z takim rustykalnym klimatem i takie drabinki pasują mi do niego Poza tym nie bardzo wydaje mi się żebym umiała taką wierzbę stworzyć Miło mi, że dostrzegasz we mnie taki potencjał, ale chyba nie bardzo bym wiedziała jak się do tego zabrać
Katkak 22:03, 13 kwi 2014

Dorota123 napisał(a)
Fajny pomysł z tymi podpórkami, szkoda, że moja wierzba już porąbana.

Hej Dorotko, cieszę się, że Ci się podobają. Nie martw się, że porąbałaś wierzbę. Wybierz się na spacerek do lasu, tam patoli nie brakuje każej maści i rodzaju
Katkak 22:03, 13 kwi 2014

Nallar napisał(a)
Tak jak prosiłaś wkleiłam kilka zdjęć. Może jakaś wyjątkowo Cię Kasiu interesuje to daj znać. Doszłam do wniosku że jeśli będę wklejać wszystkie to zanudzę oglądających.

Dziękuję Ewuniu bardzo. Mnie nigdy nie zanudzasz
Katkak 22:08, 13 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu drabinki fajne Grusza cudna jest, zazdroszczę widoku U nas dzisiaj zimno i mróz w nocy był
Mam nadzieję że nie pomrozi mi wszystkiego. Buziaki ślę

Gosiu u mnie od kilku dni jest zimno, ale mrozu nie ma. Dziś tylko na chwilkę pokazało się słonko. A w środę ma być podobno śnieg z deszczem. Nie wiem co to będzie bo od kolegi dostałam kilka buksików, od teścia kolejną partię paproci , a od cioci dwie kolejne kokoryczki (wiem, wiem, szczęściara ze mnie ) no sadzić, czy zaczekać... pewnie posadzę, bo w nieskończoność nie mogą czekać. A tą gruszę kocham bardzo, niedługo posypie się z niej płatkowy śnieżek, a potem jak co roku dopadnie ją ...rdza. Ale ma staruszeczka prawo chorować W zeszłym roku posadziłam przy niej miliny amerykańskie. Mam nadzieję, że chłopaki się w końcu obudzą i zaczną się coś wspinać Bo bluszczyk jak na razie olewa temat
Katkak 22:19, 13 kwi 2014

Co robić: te brzydkie liście obciąć czy nic nie ruszać?
malgorzata_s... 22:21, 13 kwi 2014

Obetnij bluszcz ruszy ale to leniwiec na początku
Luki 22:27, 13 kwi 2014

Listki obcinać bez zastanowienia, ja wiosną wycinam wszystkie liście żurawkom. Twojej to niepotrzebne, ale te brzydkie wytnij
Katkak 22:35, 13 kwi 2014

Luki napisał(a)
Listki obcinać bez zastanowienia, ja wiosną wycinam wszystkie liście żurawkom. Twojej to niepotrzebne, ale te brzydkie wytnij

Dziękuję Ci baaardzo

Gosiu ten leniwiec (bluszcz) już tak ze 3 lata bumeluje