Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Agania 19:29, 10 kwi 2014

Kasiu coraz więcej wiosny u Ciebie.................ależ bajkowa ta kwitnąca stara grusza......................kokoryczkę polecam, fajnie, że zdobyłaś, będzie pasowała u Ciebie

Pozdrawiam
Katkak 19:37, 10 kwi 2014

Katkak 19:38, 10 kwi 2014

Agania napisał(a)
Kasiu coraz więcej wiosny u Ciebie.................ależ bajkowa ta kwitnąca stara grusza......................kokoryczkę polecam, fajnie, że zdobyłaś, będzie pasowała u Ciebie

Pozdrawiam

Witam Tak, to niesamowite, ale wiosna zaskakuje codziennie, nawet w tak niewielkim gródeczku jak mów Też się cieszę z tej kokoryczki, ale jutro chyba kupię dwie kolejne
Nallar 19:41, 10 kwi 2014

Katkak napisał(a)

mam jeszcze jedną taką balię, tylko mniejszą i jajowatą. I chyba zrobię w niej mini oczko wodne Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma A może mini ogródek ziołowy? Albo nie, mini ogródek ziołowy będzie w starym wiklinowym koszu Ale na zdjątka czekam z utęsknieniem. i więcej Twojego rękodzieła tak bardzo bym chciała zobaczyć... Robię teraz do Ciebie oczy kota ze Shreka

No tak....Ty masz 100 pomysłów na minutę
Wsadzanie czegokolwiek do wanienki, wiążę się z tym że musisz nawiercić w dnie otwory, aby nie zbierała się woda deszczowa. Ilekroć biorę wiertarkę do ręki, coś podpowiada mi aby tego nie robić.
Jeśli wyrazisz zgodę wyślę pr.wiadomość.
Dzięki za oczy Shreka
Katkak 19:43, 10 kwi 2014

Nallar napisał(a)

No tak....Ty masz 100 pomysłów na minutę
Wsadzanie czegokolwiek do wanienki, wiążę się z tym że musisz nawiercić w dnie otwory, aby nie zbierała się woda deszczowa. Ilekroć biorę wiertarkę do ręki, coś podpowiada mi aby tego nie robić.
Jeśli wyrazisz zgodę wyślę pr.wiadomość.
Dzięki za oczy Shreka

No pewnie, wysyłaj
Nallar 21:58, 10 kwi 2014

Nie chcę Ci zawracać głowy, ale zapomniałam zapytać czy gliniane donice można tez zdobić techniką decoupage ?
Katkak 13:00, 11 kwi 2014

Nallar napisał(a)
Nie chcę Ci zawracać głowy, ale zapomniałam zapytać czy gliniane donice można tez zdobić techniką decoupage ?

Można, ja nawet ozdobiłam w ten sposób zwykły polny kamień, który od zeszłego roku jest na zewnątrz Tylko jest jeden warunek,- powierzchnia musi być w miarę gładka żeby dobrze się serwetka przykleiła. Ale gliniana doniczka z całą pewnością jest bardziej gładka od kamienia I nie krępuj się, takie "zawracanie głowy" to sama przyjemność
Nallar 13:58, 11 kwi 2014

Katkak napisał(a)

Można, ja nawet ozdobiłam w ten sposób zwykły polny kamień, który od zeszłego roku jest na zewnątrz Tylko jest jeden warunek,- powierzchnia musi być w miarę gładka żeby dobrze się serwetka przykleiła. Ale gliniana doniczka z całą pewnością jest bardziej gładka od kamienia I nie krępuj się, takie "zawracanie głowy" to sama przyjemność

Dzięki. Dla Ciebie mniej zmyślny ale też cudak.

Katkak 14:55, 11 kwi 2014

Nallar napisał(a)

Dzięki. Dla Ciebie mniej zmyślny ale też cudak.

Uwielbiam wykorzystywanie takich naturalnych rzeczy w ogrodzie Super
Katkak 15:11, 11 kwi 2014

Dzisiejszy podarunek od Dobrej Duszy młode buksiki - samorodki