Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

sylwia_slomc... 09:37, 22 maj 2017

Przyjdzie czas, że dzieci z takich atrakcji wyrosną i przestanie zdobić Czas szybko leci...z roku na rok szybciej
Katkak 09:41, 22 maj 2017

roślinki w donicy też się rozrastają. Dąbrówka już prawie ucieka
Katkak 09:43, 22 maj 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ja na komunię u synów musiałam wszystko sama szykować i to podwójnie bo chłopaki bezglutenowo, jedynie tort i dwa ciasta ktoś mi piekł, resztę ja sama, ale za to do obsługi przyszły koleżanki nie wiem jakbym bez nich radę dała....Dobrze, że przede mną jeszcze tylko jedno bierzmowanie, a potem to nie wiadomo

Myśmy ganiali sami. Jesteśmy zaprawieni w bojach, bo często Wigilię robimy u siebie - dużą Wigilię . Ale nie ukrywam, że wieczorem, jak poszli goście byłam okrutnie zmęczona. Ale tu też emocje zrobiły swoje i całotygodniowa gonitwa. W Kościele o mało się nie poryczałam .
Katkak 09:44, 22 maj 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Przyjdzie czas, że dzieci z takich atrakcji wyrosną i przestanie zdobić Czas szybko leci...z roku na rok szybciej

Zgadza się Sylwuś. Ta trampolina to też od znajomych, których dzieci już z niej nie korzystają. Jak nasze wyrosną i będzie jeszcze sprawna, to poleci gdzieś dalej .
Katkak 09:50, 22 maj 2017

moja niedawno kupiona azalka Homebush w markecie ma jeden kwiateczek. Trochę wymizerowana - jak to z marketu, ale myślę, że za rok się zrehabilituje

kawałek dzielonych host wylądował przy huśtawce

całe przyjęcie udało się super. Mogło być cieplej, ale mogło też padać - więc nie narzekam . Nasłuchałam się ochów i achów od gości na temat ogrodu i prawie fruwałam nad ziemią .

azalie i rodku dały mega pokaz. Do tego zaczęły kwitnąć bodziszki, clematis Julka i co nieprawdopodobne - wytrzymały jeszcze tulipany
Katkak 09:58, 22 maj 2017

sylwia_slomc... 10:03, 22 maj 2017

Katkak napisał(a)

Myśmy ganiali sami. Jesteśmy zaprawieni w bojach, bo często Wigilię robimy u siebie - dużą Wigilię . Ale nie ukrywam, że wieczorem, jak poszli goście byłam okrutnie zmęczona. Ale tu też emocje zrobiły swoje i całotygodniowa gonitwa. W Kościele o mało się nie poryczałam .

Ja ryczałam u jednego i drugiego i na bierzmowaniu też. Twarda sztuka z Ciebie skoro wytrzymałaś
Ja coś z wiekiem łatwiej się wzruszam, dawniej mi to tak łatwo nie przychodziło, raczej nie miałam oczu w mokrym miejscu, teraz mi się przemieściły chyba
sylwia_slomc... 10:04, 22 maj 2017

Katkak napisał(a)

Zgadza się Sylwuś. Ta trampolina to też od znajomych, których dzieci już z niej nie korzystają. Jak nasze wyrosną i będzie jeszcze sprawna, to poleci gdzieś dalej .

No i dobrze tak powinno być, świat się mniej zaśmieca
sylwia_slomc... 10:05, 22 maj 2017

Katkak napisał(a)
moja niedawno kupiona azalka Homebush w markecie ma jeden kwiateczek. Trochę wymizerowana - jak to z marketu, ale myślę, że za rok się zrehabilituje

kawałek dzielonych host wylądował przy huśtawce

całe przyjęcie udało się super. Mogło być cieplej, ale mogło też padać - więc nie narzekam . Nasłuchałam się ochów i achów od gości na temat ogrodu i prawie fruwałam nad ziemią .

azalie i rodku dały mega pokaz. Do tego zaczęły kwitnąć bodziszki, clematis Julka i co nieprawdopodobne - wytrzymały jeszcze tulipany

a wąchałaś ją jak pachnie?
Moja jak rok temu wsadziłam cudnie pachniała , a teraz coś nie czuję chyba mi wech szwankuje bo lilaki też mi jakoś słabiej pachną.
sylwia_slomc... 10:06, 22 maj 2017

Katkak napisał(a)

ależ cudne to ujęcie