Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

abiko 12:25, 18 maj 2017

Fukające jeże masz..?

Kasiunia.. kojarzysz swoją serduszkę co mi dałaś, ona była biała czy różowa.. bo mi coś mikroskopijnego zakwitło ale różowe pokarzę wieczorem
Ewa777 14:40, 18 maj 2017

Ale u Ciebie ogródek wymuskany Cudnie Te przeprowadzki roślinne wydawać by się mogło, że niepotrzebne, ale jak się zobaczy rabatę po przenosinach, to cudnie Miłość u Ciebie kwitnie w domu i ogrodzie
Jeżyków zazdroszczę U mnie jakiś zwierz wykopał jamę między tujami - nie wiem co to było (a może nawet jest).
Ewa777 19:47, 18 maj 2017

Kasiu, czy Ty hortensje z patyczków uszczykujesz? Niektóre z moich patyczków mają po 5-6 par listków i zastanawiam się, czy to nie za bardzo obciąża taki nowo ukorzeniony patyczek.
kasiek 21:57, 18 maj 2017

Piekne masz te rodki Kasieńka! Trzymam kciuki za przygotowania, ja mam ogród odpicowany, jutro dom a w sobotę sałatki
jolanka 22:02, 18 maj 2017

Kasiu, udalo mi się sfotografować dudka Ciesze się i chwalę
Katkak 22:20, 18 maj 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ależ już u Ciebie kolorowoRodki wystartowały super Fajna ta kratka z powojnikiem będzie

Sylwuś na efekt trzeba będzie poczekać zanim się te powojniki rozpędzą
Katkak 22:20, 18 maj 2017

abiko napisał(a)
Fukające jeże masz..?

Kasiunia.. kojarzysz swoją serduszkę co mi dałaś, ona była biała czy różowa.. bo mi coś mikroskopijnego zakwitło ale różowe pokarzę wieczorem

Wrzuciłam Ci fotkę
Katkak 22:23, 18 maj 2017

Ewa777 napisał(a)
Ale u Ciebie ogródek wymuskany Cudnie Te przeprowadzki roślinne wydawać by się mogło, że niepotrzebne, ale jak się zobaczy rabatę po przenosinach, to cudnie Miłość u Ciebie kwitnie w domu i ogrodzie
Jeżyków zazdroszczę U mnie jakiś zwierz wykopał jamę między tujami - nie wiem co to było (a może nawet jest).

Ewciu cieszą te jeżyki. Myślałam, że sobie poszedł, a okazało się, że są i to dwa . Może to głupie, ale czuję się mile w pewien sposób wyróżniona przez te jeżyki tym, że zechciały zamieszkać właśnie u mnie - w niewielkim ogródku w środku miasta . Roślinne przeprowadzki są fajne, chodź wydaje mi się, że ja nie robię tego często .
Katkak 22:24, 18 maj 2017

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, czy Ty hortensje z patyczków uszczykujesz? Niektóre z moich patyczków mają po 5-6 par listków i zastanawiam się, czy to nie za bardzo obciąża taki nowo ukorzeniony patyczek.

Ewciu nigdy nie uszczykiwałam.
Katkak 22:27, 18 maj 2017

kasiek napisał(a)
Piekne masz te rodki Kasieńka! Trzymam kciuki za przygotowania, ja mam ogród odpicowany, jutro dom a w sobotę sałatki

Dzięki Słonko, u Ciebie także jest cudnie, klimatycznie i kwiecia nie brak . Krzyś wziął urlop przed Komunią i bardzo, ale to bardzo mi pomaga. Właściwie sam wysprzątał już prawie cały dom i to gruntownie, z przestawianiem mebli włącznie. JA coś w ogródku podgarnęłam, ale na rabacie z przyszłym oczkiem chwast się panoszy. A z gotowaniem jak wiesz - poszłam na łatwiznę . Sama robię tylko koreczki i rosół .