Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 10:28, 22 maj 2017

przykro mi wciąż z powodu straconego klona, ale teraz odsłonił się ładny rysunek leszczyny i to trochę osładza mi tę stratę . Zastanawiam się czy ogoliś całkiem ten dół żeby odsłonić pień, czy raczej nie ruszać? Doradźcie proszę .

niemałą atrakcją dla gości były... kijanki . To mini oczko wreszcie wygląda tak jak chciałam - fajnie pozarastało. Pływa też sobie hiacynt wodny
Katkak 10:31, 22 maj 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ja ryczałam u jednego i drugiego i na bierzmowaniu też. Twarda sztuka z Ciebie skoro wytrzymałaś
Ja coś z wiekiem łatwiej się wzruszam, dawniej mi to tak łatwo nie przychodziło, raczej nie miałam oczu w mokrym miejscu, teraz mi się przemieściły chyba

Ja ryczałam nawet na występach w przedszkolu .
Często chce mi się też ryczeć kiedy... znajdę się w jakimś pięknym miejscu, np. w górach, czy nad morzem. Chce mi się wtedy ryczeć ze szczęścia, że jest tak pięknie i mogę cieszyć się takimi chwilami . Cudnie Bozia ten świat urządziła .
Katkak 10:32, 22 maj 2017

Sylwuś ta moja Homebush też nie pachnie. Cudnie pachnie za to Jack A. Sand, nawet z daleka. No i czekam na Chanel - podobno petarda .
Katkak 10:34, 22 maj 2017

abiko napisał(a)
Jej ile Ty masz orlików, moje gdzieś poginęły niektóre

Aguś orliki same mi się wysiewają i wciąż ich przybywa. Niektórych nie miałam wcale i nie wiem skąd się wzięły, ale cieszę się bardzo z takich niespodzianek . A z tych nasion ode mnie wykiełkowało Ci coś?

ten np. nie wiem skąd się wziął

a ten chyba z nasion od Agci
abiko 10:39, 22 maj 2017

Niestety nie, najbardziej mi szkoda tego niebieskiego przetacznika chyba No ale ja nie jestem Gosia, do nasion mam dwie lewe ręce

Kasia jak Ty robisz, że masz taką czystą wodę w tym oczku, u mnie się bajoro robi
Katkak 10:43, 22 maj 2017

abiko napisał(a)
Niestety nie, najbardziej mi szkoda tego niebieskiego przetacznika chyba No ale ja nie jestem Gosia, do nasion mam dwie lewe ręce

Kasia jak Ty robisz, że masz taką czystą wodę w tym oczku, u mnie się bajoro robi

Nic się nie martw. Wybieraj np. pół tej wody i dolewaj pół nowej. Daj roślin pływających, które zacienią i zobaczysz, że zrobi się odpowiedni mikroklimat i nie będzie bajora. Jak miałam w zeszłym roku w słonku oczko to też na początku co dwa tygodnie czyściłam, a potem wystarczyło tylko wodę uzupełniać i tyle. Wszystko się ustabilizuje.
Katkak 10:46, 22 maj 2017

idę znów zdjęć porobić, bo fajnie słoneczko teraz świeci
kasiek 20:15, 23 maj 2017

Jakie foty - wow rodki i orliki bija u Ciebie na głowę! Trampolina to marzenie każdego dziecka, mojej na razie nie wspominam bo za kasiorę z komuni tez by pewnie chciała
Katkak 20:58, 23 maj 2017

kasiek napisał(a)
Jakie foty - wow rodki i orliki bija u Ciebie na głowę! Trampolina to marzenie każdego dziecka, mojej na razie nie wspominam bo za kasiorę z komuni tez by pewnie chciała

Kasia szczerze powiem, że sama jestem zachwycona tym co teraz dzieje się w moim ogrodzie, głównie za sprawą rodków . Gdybym mogła to chyba bym z niego nie wychodziła . A już szykują się róże

sylwia_slomc... 21:11, 23 maj 2017

Ale cudnie
Doczekałaś się