Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

sylwia_slomc... 22:50, 17 lip 2017

rewelacyjna trawiasta

sylwia_slomc... 22:56, 17 lip 2017

sylwia_slomc... 22:57, 17 lip 2017

Jeszcze trochę zostało , ale już jutro
sylwia_slomc... 22:59, 17 lip 2017

Oj sorki Kasieńka weszłam Ci w paradę
Katkak 23:12, 17 lip 2017

Nie weszłaś Słonko, bo już pokazałam wszystko co chciałam . Zdjęcia super - bardzo, bardzo dziękuję, tym bardziej że sama nie zrobiłam ani jednego .
mira 23:21, 17 lip 2017

Mireczko- dla mnie Twój ogród jest idealny .

Kasia Ty jesteś niemożliwa. Wszystko prawie wypatrzyłaś - pierdułki i inne. Bardzo dziękuję Ci za ciepłe słowa. Ja się nie zorganizowałam za dobrze i nie przeszłam z Wami po ogrodzie czego nie mogę sobie wybaczyć.
Te liny przy hortensji ogrodowej sa po to żeby ją sprowadzić nad garaż z tego drzewa.

Moje drzewa na pnącza okazują się pomysłem na krótki czas - w każdej chwili moga runąć - już dumamy co zrobić.

U Ciebie w ogrodzie w tym roku tak wielkie inwestycje znacząco zmieniające ogród
a przecież sezon jeszcze trwa "D a ja czekam co wymyślisz tam na końcu.
Nie dałam Ci do Twojej łączki rudbeki takich małych brr.

Jak będziecie jechać do Kondzia dajcie znać.

Milka 10:27, 18 lip 2017

Cudowne spotkanie, ogród, zakamarki i dodatki i nowa pergola, jak oblana, to będzie się trzymać
Urszulla 10:28, 18 lip 2017

Kasiu, ogród otwarty widzę dla gości to sobie pozwiedzałam z perspektywy Sylwi. Fajnie też w ogrodzie Miry
Katkak 20:08, 19 lip 2017

mira napisał(a)

Kasia Ty jesteś niemożliwa. Wszystko prawie wypatrzyłaś - pierdułki i inne. Bardzo dziękuję Ci za ciepłe słowa. Ja się nie zorganizowałam za dobrze i nie przeszłam z Wami po ogrodzie czego nie mogę sobie wybaczyć.
Te liny przy hortensji ogrodowej sa po to żeby ją sprowadzić nad garaż z tego drzewa.

Moje drzewa na pnącza okazują się pomysłem na krótki czas - w każdej chwili moga runąć - już dumamy co zrobić.

U Ciebie w ogrodzie w tym roku tak wielkie inwestycje znacząco zmieniające ogród
a przecież sezon jeszcze trwa "D a ja czekam co wymyślisz tam na końcu.
Nie dałam Ci do Twojej łączki rudbeki takich małych brr.

Jak będziecie jechać do Kondzia dajcie znać.

Miruś wypatrzyłam znacznie więcej, tylko nie wszystko wkleiłam. Zorganizowałaś się wspaniale - przy takiej ilości Gości każdy rozumie, że nie da się rozerwać i być wszędzie na raz . Super z tą hortensją pnącą wykombinowałaś . Zresztą cały ogród rzuca na kolana. Mnie zachwycił niesamowicie . Inwestycje znaczne, to prawda, ale od kilku lat planowana i ciągle odkładane. W końcu wzięłam byka za rogi i mam (pożyczkę do spłaty także ). Krzyś uparł się na ten podjazd, to niech go sobie ma. Wiadomo, że wolałabym coś innego, ale ogród jest nie tylko dla mnie . Kiedyś jak dzieci wyrosną wykombinuję coś na trawniku .
Katkak 20:09, 19 lip 2017

Milka napisał(a)
Cudowne spotkanie, ogród, zakamarki i dodatki i nowa pergola, jak oblana, to będzie się trzymać

Irenko spotkania fajowe. Cudny weekend za nami . Altana teraz musi stać, wyjścia nie ma .