Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Agania 19:48, 23 lip 2017

Ślicznie u Ciebie...odwiedzinki obejrzałam i przy okazji dużo więcej zdjęć z Twojego oogrodu

Kłosowce o cudo mi rosną...bo od Ciebie podarowane od serca
Katkak 22:36, 23 lip 2017

Milka napisał(a)
Czad ptasi, masz oko Kasiu

Irciu nie trzeba mieć oka. Jest ich tyle, że prawie na siebie wpadamy .
Katkak 22:40, 23 lip 2017

kasiek napisał(a)
O rany jakie słodziaki na tych fotach - masz takie makro w aparacie czy sie Ciebie nie boją? Oczko wyszło przepieknie, altana bajeczna - niesamowite zmiany u Ciebie! Trawiszcza boooskie, zachwycam się nimi co roku Z dary dziekuje, chyba przeginasz z tym rozpieszczaniem mnie

Kasiu to zdjęcia to makro. Niby nie uciekają specjalnie, ale też aż tak blisko rzadko pozwalają się zbliżyć. Dzięki Kochana, dopingujesz bardzo . Altana dostała już trochę gontu. Idzie nam to jak krew z nosa przez Krzysiowe dupne zmiany.

a to moje/Twoje jeżówy
Katkak 22:43, 23 lip 2017

Agania napisał(a)

Właśnie taką bidulę pochowaliśmy, wpadła nam domu i skręciła sobie kark na szybie od okna, bardzo mi teraz smutno, bo to był młodziak, co dopiero opuścił gniazdo

Aganiu nic nie poradzisz. U mnie kiedyś wróbel utopił się w gnojówce. Dasz wiarę??? Poidełek u mnie od groma plus oczko, a ten do gnojówy polazł.

złodziejaszki
Katkak 22:44, 23 lip 2017

Agania napisał(a)
Ślicznie u Ciebie...odwiedzinki obejrzałam i przy okazji dużo więcej zdjęć z Twojego oogrodu

Kłosowce o cudo mi rosną...bo od Ciebie podarowane od serca

korciło mnie zapytać kiedyś o kłosowce, ale pomyślałam, że skoro nic nie mówisz, to pewnie kiepsko. Tym bardziej się cieszę, że dały radę. Ja wzdycham do ożanki od Ciebie .
Katkak 22:49, 23 lip 2017

Wczorajsze łupy z klamociarni. Oczywiście na poidełko, bo mało mam

i takie urocze lampioniki. Już wiszą przy altanie . Cudny klimacik wieczorkiem

od Sylwii dostałam w prezencie m.in dwa worki kamieni . Prezent cudownie trafiony. Wymieniłam je za moje śnieżno-białe żarówy i jest o niebo lepiej. Tylko drobnego kamyczka mi brakło, ale może gdzieś u siebie dostanę .

Katkak 22:53, 23 lip 2017

Róże Lupo są cudowne i kwitną nieprzerwanie. Gorąco polecam . A na jesień mają czerwone owocki

liliowiec od Pani z rynku - cudeńko
Katkak 22:57, 23 lip 2017

sylwia_slomc... 23:46, 23 lip 2017

Po drobny do mnie przyjedziesz, bo jeszcze sporo zostałoCieszę się , że spasowało Mina pani na składzie bezcenna jak usłyszała, że na prezent kamienie ma zapakować
kamila66 09:13, 24 lip 2017

Widzę Kasiu, że firletka u Ciebie nadal także kwitnie, zachwyciła mnie w tym roku długością kwitnienia
Co mam z nią zrobić aby w przyszłym roku tak samo wyglądała?