Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 15:52, 28 sie 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Trudno uwierzyć., że ono w tym sezonie robione wiem jak długo na nie czekałaś i ile dylematów było fajnie się wszystko poukładało i dzieci już oswojone z wodą.
Pokazuj jak wrucisz trawiastą bo ona teraz ma swój czas

Tak, bardzo się z jiego cieszę .
Katkak 09:42, 29 sie 2017

Wczoraj mieliśmy wielką przyjemność gościć u Ani - Moj ogród czyli skandynawia po krzyzacku . Czulam się jakbysmy się znaly z Anią od dawna - przecudowna osobka . Ogród sliczny, powiewajacy trawami, pachnący kaieciem i ten przeuroczy warzywnik. Wielkiszacun za to, ze Ania z emem i w domu i w ogrodzie wszystko robią sami, a efekty sa spektakularne . Nieztety mam klopot z wrzuceniem zdjęć, ale co się odwlecze... zachwycily mnie też podwyzszone donice, a jednoczesnie jakby barierka tarasu, ktore zrobil Ani em. Ania chce je rozebrać, ale zapowiedzialam, ze nie pozwolę i się do nich przykuje . Aniu dziękujemy jeszcze raz, buziaki dla Ciebie .
sylwia_slomc... 10:26, 29 sie 2017

Ale super , że się spotkałyście
Katkak 10:33, 29 sie 2017

Świetnie było, tylko szkoda, że fot nie mogę wgrać.
Agania 10:48, 29 sie 2017

U Ciebie Kasiu ugrzęzłam na dłużej, tyle różnych atrakcji, gdzie okiem nie spojrzeć ptaszki, ozdobniki i roślinność przepięknie skomponowana

Miałam te malutkie rozchodniki cudne są....i bardzo wpadła mi w oko ta popielata paprotka...kłosowiec jeden od Ciebie już kwitnie, u mnie jest też wszystko gęsto poupychane jak przytnę hostę to może więcej kłosowców mi rozkwitnie, ale się z nich cieszę
Agania 10:52, 29 sie 2017

Katkak napisał(a)
Świetnie było, tylko szkoda, że fot nie mogę wgrać.

Czemu nie możesz fotek wgrać?
Anusia 22:02, 29 sie 2017

Katkak napisał(a)
Wczoraj mieliśmy wielką przyjemność gościć u Ani - Moj ogród czyli skandynawia po krzyzacku . Czulam się jakbysmy się znaly z Anią od dawna - przecudowna osobka . Ogród sliczny, powiewajacy trawami, pachnący kaieciem i ten przeuroczy warzywnik. Wielkiszacun za to, ze Ania z emem i w domu i w ogrodzie wszystko robią sami, a efekty sa spektakularne . Nieztety mam klopot z wrzuceniem zdjęć, ale co się odwlecze... zachwycily mnie też podwyzszone donice, a jednoczesnie jakby barierka tarasu, ktore zrobil Ani em. Ania chce je rozebrać, ale zapowiedzialam, ze nie pozwolę i się do nich przykuje . Aniu dziękujemy jeszcze raz, buziaki dla Ciebie .

Kasiu ja również bardzo jestem zadowolona z Waszej wizyty w moim skromnym ogródku. Długo jeszcze będę wspominała a prezent, który otrzymałam będzie mi Was przypominał

Donice być może pozostaną decyzję podejmę wiosną może nie będziesz musiała sie przykuwać Projekt, który mam jeszcze w swojej 'głowie' też by się Tobie spodobał. Jestem tego bardziej niż pewna

Kasiu jeszcze raz dziękuję za wspólnie spędzony czas i pozostawiam fotkę

GosiaJoanna 06:25, 01 wrz 2017

Katkak napisał(a)

Jak trzeba będzie to też się przykuję,są super no i Grześ je sam zrobił.
Katkak 08:18, 01 wrz 2017

Agania napisał(a)
U Ciebie Kasiu ugrzęzłam na dłużej, tyle różnych atrakcji, gdzie okiem nie spojrzeć ptaszki, ozdobniki i roślinność przepięknie skomponowana

Miałam te malutkie rozchodniki cudne są....i bardzo wpadła mi w oko ta popielata paprotka...kłosowiec jeden od Ciebie już kwitnie, u mnie jest też wszystko gęsto poupychane jak przytnę hostę to może więcej kłosowców mi rozkwitnie, ale się z nich cieszę

Agatko ależ serce rośnie od tych pochwał, dziękuję bardzo . Cieszę się że klosowce nie zawiodły. U Ewci też ładnie kwitną, widziałam wczoraj osobiscie . Nie wiem czemu nie mogę wgrac zdjęć z tel, jakiś dziwny kmunikat się pojawia.
Katkak 08:39, 01 wrz 2017

GosiaJoanna napisał(a)

Jak trzeba będzie to też się przykuję,są super no i Grześ je sam zrobił.

No to jest nas dwie, Ewcia pewnie też dołączy . Ania nie ma wyjscia - donice muszą zostac .