Świątecznie się zrobiło. szkoda że tylko na chwilkę U mnie już też całkiem świątecznie. Pochwalę się że mam już udekorowane całkiem bo była u mnie telewizja.
Będzie świąteczny odcinek Roku w ogrodzie z mojego ogrodu.
WoooooW !!!!! No to BOMBA . Kiedy emisja, Gwiazdo Ty moja??? i pokazuj te dekoracje . Ja bardzo czuję Święta , wczoraj utyrałam się sprzątaniem salonu, a gdzie tam reszta .
Kasiu wiem jak mi miło kiedy wpadasz do mnie i coś skrobniesz więc chcę Ci przyjemność zrobić choć wiesz, że ja bardziej z tych milczących.
Jesienny i wczesnozimowy ogród prezentuje się coraz dojrzalej ale najbardziej się nie mogę na przyrodę napatrzeć i podziwiam ptaszęta. U mnie dziś były dzwońce i przylatuje też od kilku dni sójka. Muszę częściej po aparat sięgać.
Ps. solidaryzuję się z Tobą w bieganiu Tygodniowo mamy mniej więcej po równo. Mam przerwy na regeneracje bo razem z innymi treningami to byłoby za dużo. Niestety nie mam jeszcze dobrych butów ale za to dostałam od męża porządnie ściskający biust top i już mi nic nie lata i nie boli. No i zwisać do pępka też nie będzie hehe
Kasiu nie mam fotek bo tempo było zawrotne.weekend w Warszawie u Anusi i telefon że będą nagrywać we wtorek. Wczoraj do nocy robiłam dekoracje i światełka a dzisiaj od rana do 17 zdjęcia. Teraz już płynie wszystko więc część schowana bo by zalało.
Emisja w sobotę 23 grudnia.
Ale fajnie z tą solidarnością . A długo już biegasz? ja 3 m-ce dopiero. Ale dla mnie to dużo, bo nie sądziłam, że kiedykolwiek się zmobilizuję, a teraz nawet lubię. Co do butów to teraz są fajne promocje, nawet o połowę przecenione . Też masz w planie biegać zimą? Wiem, że Ty taki cichutki chochlik jesteś, tym bardziej doceniam i cieszę się kiedy się ujawniasz . Ptaki to cudowne urozmaicenie w zimowe dni. Cieszą jak kwiaty latem . U mnie dzwońce w tym roku jeszcze się nie pokazały.