Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 06:30, 22 gru 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No widzisz jak łatwo dekoracje zrobićPtaszęta cudne u mnie nie ma zięby i dzięcioła ale cukrówki (para )na śniadanie wpada. Kosy też buszują codziennie i stado sikor i kowaliki.
Plastry dostaniesz jak brzozę ładną znajdę. Też jeszcze chcę

Gosia z Takim nauczycielem jak Ty to nawet łatwe .
sylwia_slomc... 09:51, 22 gru 2017

Katkak napisał(a)

Mazurków nie mam, a u Ciebie ich od groma . Z tymi filiżankami róznie, kiedyś po tygodniu musiałam napełniać, a teraz już ze 3 tyg wiszą i jeszcze sporo jest.

Kurcze.....a ja trzy razy w tygodniu wszystkie kokosy napełniać muszę od zera.....tak jedzą i codziennie sypie słonecznik i ziarno w pozostałe karmniki. Drugi wór słonecznika kończą, a smalec już idzie w kilogramy- jakieś 5-6 kostek tygodniowo zużywam do kokosów. Z torbami mnie puszczą
Katkak 10:00, 22 gru 2017

O kurcze, to faktycznie szarpie po kieszeni. Ale nienażarte te ptaszyska masz.
Urszulla 20:21, 22 gru 2017

Chętnie zerkam na ptaszkinaprawdę piękne Cię odwiedzają. A pozują znakomicie
kasiek 14:16, 23 gru 2017

Nienażarte - a widziałaś jakie maja brzuchy? Sylwia je tak rozpasie że w sezonie każdego robala z ziemi wyciągną by zapchać brzuszysko
Katkak 22:35, 23 gru 2017

Urszulla napisał(a)
Chętnie zerkam na ptaszkinaprawdę piękne Cię odwiedzają. A pozują znakomicie

Mają parcie na szkło
Katkak 22:35, 23 gru 2017

kasiek napisał(a)
Nienażarte - a widziałaś jakie maja brzuchy? Sylwia je tak rozpasie że w sezonie każdego robala z ziemi wyciągną by zapchać brzuszysko

Albo się od ziemi nie odbiją .
Katkak 22:38, 23 gru 2017

Choinka cieszy oczy i serce, dom pachnie Świętami, właśnie skończyliśmy oglądać misia Padingtona - chwilo trwaj wiecznie .
Ciepło, radość and love . I tego wszystkiego życzę Wam wszystkim Kochani . Cieszmy się tym cudownym czasem, a jego ciepło niech zostanie w naszych sercach na cały rok .
malgorzata_s... 23:23, 23 gru 2017

Katkak napisał(a)
Choinka cieszy oczy i serce, dom pachnie Świętami, właśnie skończyliśmy oglądać misia Padingtona - chwilo trwaj wiecznie .
Ciepło, radość and love . I tego wszystkiego życzę Wam wszystkim Kochani . Cieszmy się tym cudownym czasem, a jego ciepło niech zostanie w naszych sercach na cały rok .

Tak trzymaćU mnie też już spokój i odpoczynek
sylwia_slomc... 08:16, 24 gru 2017

Ja jeszcze muszę serwety i obrusy pozmieniać i już tylko gotowanie wieczerzyAaa dekoracje jeszcze muszę powyciągać, ale prezenty już spakowane

Ptaszki jak dupci nie uniosą to dla ptaków łatwy łup
Ale jak obserwuję u rodziców to jakieś takie o połowę mniejsze do nich przylatują