Kasiu, a ja przyszłam do Ciebie w sprawie patyczków hortkowych. Dostanę je od Kasi777 (już są w drodze) Mam też od niej przepis jak z nimi postępować. Napisała mi, że ten sposób to od Ciebie, więc mam pytania dodatkowe: Kasia mi napisała, że mam pomieszać do doniczki pół na pół ziemię z torfem, ale nie pamiętała czy z torfem odkwaszonym, czy kwaśnym. Może Ty pamiętasz? A może to nie ma znaczenia? Reszta jest prosta - przynajmniej w teorii Daj info, proszę, bo mam nadzieję, że chociaż kilka patyczków uda się ukorzenić pozdrawiam
Ewuniu, Kasiu, wielkie przepraszam, to wszystko dlatego, że pisałam w pracy i z pośpiechu pomieszałam Oczywiście Ewa dała mi przepis od Kasi, a ja od Ewy dostanę patyczki Pozdrawiam obie i jeszcze raz sorry
Kasiu, wpadam na chwilę, łącząc się w pozytywnej fit energii Dzisiaj po przerwie od listopada zrobiłem pierwsze 8km Nie jest źle Teraz mam trochę presję bo 22.04. organizowany jest u nas Cross Straceńców (wiesz co to? Jeśli nie to podrzucam https://www.youtube.com/watch?v=wOm5s1UHp2Y)...mam zamiar wziąć udział więc muszę ostro się zmobilizować i popracować... Trzymaj kciuki
Rodzinka śpi,, a ja spylam z kawą do ogrodu słuchać jak trawa rośnie.