Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:19, 08 kwi 2018

dana1s napisał(a)
Brawo Kasiu!
Cudownie wyglądasz i widać jak w Tobie buzują endorfiny od tego biegania.
M dumny z takiej pięknej żonki
Buziaki!

Dzięki Dana, endorfin miałam dziś pod dostatkiem. Super przygoda i fajny sprawdzian dla swoich możliwości.
Katkak 19:20, 08 kwi 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

To Towarzystwo w biegach miałaś i silne męskie ramię w razie czego do pomocy, jakbyś rady nie dała Panowie by cie między siebie wzięli i do mety byś dotarła Tylko, że po takich przygotowaniach do biegania i przy takiej kondycji to nie było potrzebne

Hmmm, panowie by chyba nie podzielili entuzjazmu do tego pomysłu.
Katkak 19:22, 08 kwi 2018

eee_taam napisał(a)

na bieganiu sie nie znam ...ale widzę że sie mocno wylaszczyłaś ....ostatnio słucham Quczaja i on by powiedział że robi sie z ciebie taka fitlarwa ...bardzo mi sie podoba to okreslenie )

ale to fajne jest bo widze ze ogrodniczki to tez biegaczki i narciarki ...niektóre to nawet maja wiecej spotrowych kumulacji na raz super jest takie aktywne spedzanie czasu

13kg mniej, fajna przygoda, niezła kondycja, nowa pasja... same plusy Justys. Goraco polecam, to naprawdę uzależnia.
Katkak 19:24, 08 kwi 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia po prostu pokochała bieganie, figura to skutek uboczny, ale jakże bym taki u siebie chciała

Teraz już tak, ale początkowo biegałam tylko po to by schudnąć. A teraz biegam dla samego biegania. I jojo mi nie straszne .
Katkak 19:49, 08 kwi 2018

Siewki cukierników. Dwuletnie chyba

A to nue pamitam co. SYlwus czy to nie puwonia drzewiasta od Ciebie?
sylwia_slomc... 19:53, 08 kwi 2018

Kasieńka nie wiem wydaje mi się, że moje mają patyczek i dopiero z tego patyczka puszczają listeczki i takie ciut różowawe chyba. Poczekamy zobaczymy co to
kasiek 20:33, 08 kwi 2018

WOW Kasiula nie wiem czy bardziej gratulować sukcesu w bieganiu czy Twojej figury - bosko wyglądasz! Szok! Wsparcie z każdej strony i to się nazywa silne ramię
Gosialuk 21:31, 08 kwi 2018

Kasiu ja również gratuluję i figury zazdroszczę. Powiem nawet, że przykład z Ciebie biorę i też zaczęłam biegać po świętach, żeby nadmiar tego i owego zrzucić. Na razie delikatnie, ale kto wie jak się to skończy. Tym bardziej jestem pełna podziwu.
wiunia 22:58, 08 kwi 2018

Kasiu również gratuluję pasji do biegania! Skutek "uboczny" tez do pozazdroszczenia
Nallar 23:18, 08 kwi 2018

Lasencja z Ciebie że hej.
Gratulacje Kasieńko.