Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:25, 09 kwi 2018

kasiek napisał(a)
No ba, a z nart na deski to zarówno Agatka jak i moja koleżanka z pracy dopiero po 40 się przeniosły Z taką kondycją to Ty jeszcze Alpy zwojujesz

Kasia teraz to Cię poniosło
20:29, 09 kwi 2018
Katkak napisał(a)

Chylę czoła Justys, bo ja na narty mam za mało odwagi żeby w ogóle spróbować.

ja 10 lat temu sie nauczyłam na nartach jeżdzić ...to był impuls jednego dnia ...bo Tomek od zawsze jeżdził ...ja w 35piatym zaczełam ...na oslej łączce w Małym Cichym 100m ...50 upadków i przynajmniej ze 3 razy spadałam z talezyka )) ...dotego miałam gigantyczna niecheć do nart i antytalent bez kondycji ...bez przygotowania jakiego kolwiek ...ale podjełam wyzwanie i dobrze mi teraz z tym.

Po pierwszej godzinie miałam dośc rzucałam nartami i blużniłam ile wlezie ...ale nastepnego dnia rano jak zobaczyłam na tej łącze świeżo upieczonych emerytów z instruktorem ...i że to ich pierwszy raz ....to juz nie miałam wymówek 2 godziny siedziłam tam i słuchałam patrzyłam co instruktor i mówi i co trzeba robic ,,,i po południu juz byłam na dużej górce.

wszystkie ograniczenia sa w naszej głowie ...i tylko tam! ..wystarczy zmienic myslenie i wszystko można robic w kazdym wieku
Katkak 20:49, 09 kwi 2018

eee_taam napisał(a)

ja 10 lat temu sie nauczyłam na nartach jeżdzić ...to był impuls jednego dnia ...bo Tomek od zawsze jeżdził ...ja w 35piatym zaczełam ...na oslej łączce w Małym Cichym 100m ...50 upadków i przynajmniej ze 3 razy spadałam z talezyka )) ...dotego miałam gigantyczna niecheć do nart i antytalent bez kondycji ...bez przygotowania jakiego kolwiek ...ale podjełam wyzwanie i dobrze mi teraz z tym.

Po pierwszej godzinie miałam dośc rzucałam nartami i blużniłam ile wlezie ...ale nastepnego dnia rano jak zobaczyłam na tej łącze świeżo upieczonych emerytów z instruktorem ...i że to ich pierwszy raz ....to juz nie miałam wymówek 2 godziny siedziłam tam i słuchałam patrzyłam co instruktor i mówi i co trzeba robic ,,,i po południu juz byłam na dużej górce.

wszystkie ograniczenia sa w naszej głowie ...i tylko tam! ..wystarczy zmienic myslenie i wszystko można robic w kazdym wieku

Tym bardziej chylę czoła
Katkak 07:27, 10 kwi 2018

Sylwus hiacynty jednak już są, ale grujecznik dopiero w pąkach
abiko 09:34, 10 kwi 2018

Kurcze Kasia gratuluję To ja czekam na Ciebie w Wieliczce
Ale się wylaszczyłaś.. normalnie będę zazdrosna o te nenufary
Buziol kochana..
malgorzata_s... 11:48, 10 kwi 2018

Kasiu jak super na tej fotce wyglądacie Wiosna i u Ciebie już mocno zaawansowana widzę
Katkak 07:00, 13 kwi 2018

A mnie dziś taki smutny widok na balkonie powitał. Musiał biedak w okno porządnie uderzyć. Ciekawe co to za ptaszek.
Katkak 07:00, 13 kwi 2018

A mnie dziś taki smutny widok na balkonie powitał. Musiał biedak w okno porządnie uderzyć. Ciekawe co to za ptaszek.
sylwia_slomc... 09:25, 13 kwi 2018

Katkak napisał(a)
Sylwus hiacynty jednak już są, ale grujecznik dopiero w pąkach

No popatrz ciekawe czemu bo wydawało mi się, że u Ciebie cieplej w ogrodzie niż u mnie. Hiacynty masz ładne moje mizeroty
sylwia_slomc... 09:27, 13 kwi 2018

Katkak napisał(a)

Szkoda go ale śliczny. Bogdzia będzie wiedziała u mnie była wczoraj kapturka dzięki Bogdzi wiem