Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Mirella 23:25, 08 kwi 2018

Katkak 06:12, 09 kwi 2018

Gosialuk napisał(a)
Kasiu ja również gratuluję i figury zazdroszczę. Powiem nawet, że przykład z Ciebie biorę i też zaczęłam biegać po świętach, żeby nadmiar tego i owego zrzucić. Na razie delikatnie, ale kto wie jak się to skończy. Tym bardziej jestem pełna podziwu.

Gosiu to świetna wiadomosc. Trenuj, to dziaa cuda. Cudownie zmienia się metabolizm. A moze spotkamy się na 10tce 2 czerwca w Rzeszowie? Takue biegi bardzo motywują.
07:10, 09 kwi 2018
Katkak napisał(a)

13kg mniej, fajna przygoda, niezła kondycja, nowa pasja... same plusy Justys. Goraco polecam, to naprawdę uzależnia.

super Kasia kazdy sport uzależnia i wciąga ....ja tez polecam kazdemu ruch ....i jak sie zacznie to trudno potem jest życ bez aktywnosci fizycznej i świeżego powietrza
ja zostane przy fikaniu z chodą i jeżdzeniu na nartach ...moje skiereszowane i przeskakujące kolano ( co niestety w poprzednich latach utukłam na nartach ) biegania nie przetrwa.

Byłam z nim u Ficka (jak było siwe i opuchniete) i ten mi powiedział ze tylko operacja moze mi pomóc za ileś tysiecy euro którą robi sie w Niemczech ....ale on ja zaleca jedynie rokujacym sportowcom z uwagi na koszty ...reszta ludzi z takimi dolegliwościami musi żyć i oszczędzać kolanka ...one sie z czasem same zregeneruja ale zawsze beda słabsze i skrzypiące dzis po kilku latach nawet po tygodniu nart sie nie odzywaja i nie bolą wiec jest super ...ale biegania się boję ...jeszcze
Anusia 08:25, 09 kwi 2018

Kasia no gratuluję! Jesteś wielka! Ja od dzisiaj wsiadam na rower. Pierwsza trasa miasto- dzielnica Kałdowo.
Katkak 17:07, 09 kwi 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasieńka nie wiem wydaje mi się, że moje mają patyczek i dopiero z tego patyczka puszczają listeczki i takie ciut różowawe chyba. Poczekamy zobaczymy co to

W takim razie niespodzianka będzie
Anda 17:24, 09 kwi 2018

Kasiu, gratuluje samozaparcia, zdrowia, metabolizmu i figury
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Milka 17:28, 09 kwi 2018

Katkak napisał(a)
Emusiowe wsparcie

Wspaniale was widzieć, dołączam się do gratulacji
Siewki ciemiernika jeśli 2-letnie powinny zakwitnąć
Anda 17:31, 09 kwi 2018

Milka napisał(a)

Wspaniale was widzieć, dołączam się do gratulacji
Siewki ciemiernika jeśli 2-letnie powinny zakwitnąć

U mnie siewki kwitną dopiero po 4 latach.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 17:56, 09 kwi 2018

kasiek napisał(a)
WOW Kasiula nie wiem czy bardziej gratulować sukcesu w bieganiu czy Twojej figury - bosko wyglądasz! Szok! Wsparcie z każdej strony i to się nazywa silne ramię

Kasiu szczerze przyzban, że i jedno i drugie mnie cieszy. Sama wiem ile pracy i wyrzeczeń to kosztowało
Katkak 18:04, 09 kwi 2018

wiunia napisał(a)
Kasiu również gratuluję pasji do biegania! Skutek "uboczny" tez do pozazdroszczenia

Dzięki