Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 07:09, 10 maj 2018

Dorota123 napisał(a)
Pięknie i kolorowo, przy oczku zatrzymałam się najdłużej.

Ja Dorotko chyba też najwięcej czasu przy nim spędzam
Katkak 07:11, 10 maj 2018

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, policzyłaś ile masz rododendronów? Jestem bardzo ciekawa, bo jak pokazujesz, to nie ma końca
Pokazuj jak najczęściej, bo masz przepiękną kolekcję Roślinki nad oczkiem też się super rozwijają - powstał dogodny dla nich mikroklimat
Zazdroszczę Ci, że możesz sobie obserwować kąpiące się ptaszki Ale dzięki Twoim zdjęciom też mogłam je podglądać

Ewunia przed chwilą liczyłam specjalnie za Twoją namową i naliczyłam ich 28. Ale to nie koniec, bo choćby w sobotę mam iść po zamówionego Flautando . A ja się już obawiałam, że zbytnio Was nimi zanudzam . Może kiedyś zdecydujecie się na fajnie, zgrabne, niewielkie oczko wodne
Katkak 07:25, 10 maj 2018

Cudny żywokost od Abiko, a posadziłam go w takim dupnym miejscu, prawie tan niewidoczny

spójrzcie jakie trawiszcza już wielkie. I znów cisy zniknęły
A ziołowy ogródeczek rośnie w oczach i smakuje
Katkak 07:28, 10 maj 2018

Krzyś wystartował z placem pod altanę.Tak to teraz wygląda, a do końca daleko. Różne materiały będziemy tu wykorzystywać i myślę, że fajnie będzie to wyglądać
Katkak 07:40, 10 maj 2018

Krzewuszka od Ewci - spójfrzcie jakie cudo - cała w bieli i pastelowym różu, w dodatku te cudne, pstrokate liście . No i jak nie kochać? Mocno ją tnę, bo to smoczyca jest, a u mnie musi zostać nieduża

od Kasi też śliczna, limonkowa i kwitnie na różowo

a moja Wings of Fire byłam pewna, że padła po zimie, bo cała łysa była, ale ciachnęłam przy samej ziemi i ładnie odbija
Katkak 07:50, 10 maj 2018

Milka napisał(a)
To oczko zupelnie ogrod zmienilo, ta bryza roslinom sluzy i ptactwu. Kolory bajka, a Iga juź na rowerku sama śmiga

To fakt Irenko, nawet po klonie widać jak fajnie nad samą taflę oczka się wyciąga. Dobrze mu tam chyba. Tak, teraz moja córa hulajnogę sobie zażyczyła .
kasiek 07:51, 10 maj 2018

Kasieńko jaka piękna posadzka- duże brawa dla Krzysia! Wzór pewnie Ty wymyślałaś?
28 rodków - szalejesz Kobieto, jak Ci urosną jak u Bogdzi to będzie zabawa
Katkak 07:55, 10 maj 2018

irgi uroczo kwitną, takie delikatne panny

stara, piękna akacja w pobliskim parku na tle burzowego nieba
Katkak 07:57, 10 maj 2018

kasiek napisał(a)
Kasieńko jaka piękna posadzka- duże brawa dla Krzysia! Wzór pewnie Ty wymyślałaś?
28 rodków - szalejesz Kobieto, jak Ci urosną jak u Bogdzi to będzie zabawa

Wzór mój pomysł, ale jeszcze tam będą wykorzystane te nasze piaskowce i może inne kamienie. Nie chcemy żeby nas to dużo wyniosło, a sama kostka granitowa dałaby po kieszeni . Kasia liczę się z tym, że przy rozmiarach mojego ogródka i tej ilości roślin sekator będzie moim najlepszym przyjacielem kiedyś. Ale przynajmniej nudzić się nie będę .
Katkak 08:18, 10 maj 2018

świerk kaukaski Aureospocata teraz najpiękniejszy. Mała Mi - buziole ślę