Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Agania 12:11, 08 maj 2018

Katkak napisał(a)

i już czyściutki

Zazdroszczę mu tej kąpieli
Agania 12:17, 08 maj 2018

Katkak napisał(a)
a tu Kokardia w całej okazałości

Wśród azalii i rododendronów...super pomysł na rajd po ogrodzie
Gosialuk 17:02, 08 maj 2018

Tak Kasiu u mnie też popadało. Bardzo się z tego cieszę, bo trochę byłam w strachu o te moje nasadzenia.
Azalie i rododendrony nadają klimat twojemu ogrodowi. Wiosną jak kwitną są oszałamiające. Wtedy żałuję, że nie mam ich u siebie.
Dorota123 21:45, 09 maj 2018

Pięknie i kolorowo, przy oczku zatrzymałam się najdłużej.
Ewa777 22:31, 09 maj 2018

Kasiu, policzyłaś ile masz rododendronów? Jestem bardzo ciekawa, bo jak pokazujesz, to nie ma końca
Pokazuj jak najczęściej, bo masz przepiękną kolekcję Roślinki nad oczkiem też się super rozwijają - powstał dogodny dla nich mikroklimat
Zazdroszczę Ci, że możesz sobie obserwować kąpiące się ptaszki Ale dzięki Twoim zdjęciom też mogłam je podglądać
Milka 06:57, 10 maj 2018

To oczko zupelnie ogrod zmienilo, ta bryza roslinom sluzy i ptactwu. Kolory bajka, a Iga juź na rowerku sama śmiga
Katkak 07:06, 10 maj 2018

kasiek napisał(a)
Rany Kasiula ale Ty masz rodków! Bajecznie wprost! I widać że dobrze im u Ciebie! Oczko jest wspaniałe, życie w nim wre, jak w prawdziwej bajce
Ja już wody nie liczę, aż strach pomysleć o rachunku...
U mnie do towarzystwa sroki - których nie lubię - założyły gniazdo, na przeciwko szpaków Ola nie pozwoliła ruszyc choć drą się paskudy... Zobaczymy co będzie, na razie jest ptasi kocioł [/q

No, nazbierałam ich trochę i nie mówię jeszcze stop . Oczko cieszy niesamowicie . Ja na szczęście mam studnię, bo tak to cienko by było . Sroki fajne, tyle, że drapieżniki. Dobrze chowaj biżuterię . Każda z nas (kobiet)ma w sobie coś ze sroki . Czyż najlepszymi przyjaciółmi kobiet nie są brylanty?
Katkak 07:07, 10 maj 2018

Agania napisał(a)

Zazdroszczę mu tej kąpieli[/quote

w te upały ja też
Katkak 07:08, 10 maj 2018

Agania napisał(a)

Wśród azalii i rododendronów...super pomysł na rajd po ogrodzie

Jak na rozmiary mojego ogródka to całkiem spora kolekcja mi się uzbierała
Katkak 07:09, 10 maj 2018

Gosialuk napisał(a)
Tak Kasiu u mnie też popadało. Bardzo się z tego cieszę, bo trochę byłam w strachu o te moje nasadzenia.
Azalie i rododendrony nadają klimat twojemu ogrodowi. Wiosną jak kwitną są oszałamiające. Wtedy żałuję, że nie mam ich u siebie.

Bardzo lubię te rośliny Gosiu. Kiedy mnie w końcu odwiedzisz?