Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 07:20, 08 maj 2018

śliczny, cudowny Calsap

Cardinal
Katkak 07:23, 08 maj 2018

tu Cardinal i Nova Zembla. Fajnie, że nie kwitną wszystkie na raz, dłużej można się nimi cieszyć

Katkak 07:25, 08 maj 2018

abiko napisał(a)
Kasia sucho u nas wszędzie, może tylko zachód nie narzeka.
Ja już mam połowę trawnika prawie suchą, masakra. Zakręciłaś się na rodki widzę azalie masz piękne, jak je pamiętasz, ja już pogubiłam kartki i nie wszystkie pamiętam ale mam mało

Aguś poza karteczkami mam kajecik ogrodowy i tam zapisuję co mam posadzone i w którym roku . Taki masz cudny ogród, a zdjęć tak mało. Nie żałuj Kochana, nie żałuj i pokazuj, bo naprawdę masz się czym chwalić i z czego być dumna. Dobrze, że Sylwia jakieś foty zrobiła, bo bidnie z tym .
Katkak 07:29, 08 maj 2018

Nowy rodek i azalia Homebush przytulona rok temu z marketu w mizernym stanie. Odwdzięczyła się kwiatuszkiem

Gosia, Krzysiu - wieeeelki buziak dla Was . Kokardia pierwszy raz zakwitła, spójrzcie jaka piękna
Katkak 07:32, 08 maj 2018

a tu Kokardia w całej okazałości
Katkak 07:36, 08 maj 2018

Anusia 07:42, 08 maj 2018

No w przyszłym roku wstawiam się u Ciebie obejrzeć te cuda . Plan mam . Nocleg zaklepany w Grabiu za Krakowem u ciotki e-ma mamy W tym sezonie nie damy rady bo jedziemy na Mazury ale przyszły sezon na bank!
Katkak 08:40, 08 maj 2018

Anusia napisał(a)
No w przyszłym roku wstawiam się u Ciebie obejrzeć te cuda . Plan mam . Nocleg zaklepany w Grabiu za Krakowem u ciotki e-ma mamy W tym sezonie nie damy rady bo jedziemy na Mazury ale przyszły sezon na bank!

Noooo, wreszcie konkretna decyzja . Podoba mi się ten pomysł
kasiek 09:48, 08 maj 2018

Rany Kasiula ale Ty masz rodków! Bajecznie wprost! I widać że dobrze im u Ciebie! Oczko jest wspaniałe, życie w nim wre, jak w prawdziwej bajce
Ja już wody nie liczę, aż strach pomysleć o rachunku...
U mnie do towarzystwa sroki - których nie lubię - założyły gniazdo, na przeciwko szpaków Ola nie pozwoliła ruszyc choć drą się paskudy... Zobaczymy co będzie, na razie jest ptasi kocioł
abiko 10:48, 08 maj 2018

Kasiek u mnie też sroki, drą się niemiłosiernie, ale za to wpadają do wodopoju czyli oczka i wtedy miło na nie popatrzeć

Kasia padało.. ale Ci fajnie, u nas sucho niemiłosiernie dalej