Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

11:04, 06 maj 2018
Katkak napisał(a)

Dzięki Justyś . Kora fajnie wygląda i zdusza chwaściska, wilgoć trzyma. Same plusy . Nie wiem co będzie jak deszcz nie spadnie. Wiesz, że rano chciałam połowę ogrodu podlać, a tu ni chu chu, wody niet .

w kranie czy w studni?...bo ja podlewam kranówą ...niebawem dostane rachunek ...3 tygodnie lania wody w kwietniu moze nas nie pokona bo jednak trawnika nie podlewam .......a co to bedzie w lecie jak i trawnik trzeba bedzie nawadniac ?
abiko 12:20, 06 maj 2018

Kasia sucho u nas wszędzie, może tylko zachód nie narzeka.
Ja już mam połowę trawnika prawie suchą, masakra. Zakręciłaś się na rodki widzę azalie masz piękne, jak je pamiętasz, ja już pogubiłam kartki i nie wszystkie pamiętam ale mam mało
dana1s 19:09, 06 maj 2018

Kasiu pięknie u Ciebie, niestety wszędzie jest problem z wodą. U nas przeszła burza 3 maja i trochę podlało, ale to zdecydowanie z mało...
Tak, czy siak wiosnę masz uroczą
Gosialuk 19:29, 06 maj 2018

Pięknie kwitną te rododendrony i azalie. Niestety sucho bardzo. Rabata wysypana korą super wygląda.
Mi żaby nie przeszkadzają, u siebie za to na 3 padalce się natknęłam przy kopaniu.
Agania 11:18, 07 maj 2018

Klimacik nad oczkiem do odpoczywania...klonik ładniejszy od mojego...moje drzewko mizernie wygląda
Katkak 07:04, 08 maj 2018

oczko wodne i jego mieszkańcy są oczkiem w głowie emusia
Katkak 07:13, 08 maj 2018

Agania napisał(a)
Klimacik nad oczkiem do odpoczywania...klonik ładniejszy od mojego...moje drzewko mizernie wygląda

Często tu odpoczywamy Agatko

a w warzywniku wszystko rośnie w oczach, takie mam wrażenie

proszę jaka przednia zabawa
Katkak 07:15, 08 maj 2018

Gosialuk napisał(a)
Pięknie kwitną te rododendrony i azalie. Niestety sucho bardzo. Rabata wysypana korą super wygląda.
Mi żaby nie przeszkadzają, u siebie za to na 3 padalce się natknęłam przy kopaniu.

Tak, to jedne z moich ukochanych roślin . A wiesz, że ja nigdy nie widziałam padalca "na żywo"? W nocy wreszcie troszkę popadało Gosiu, u Ciebie też?
Katkak 07:15, 08 maj 2018

dana1s napisał(a)
Kasiu pięknie u Ciebie, niestety wszędzie jest problem z wodą. U nas przeszła burza 3 maja i trochę podlało, ale to zdecydowanie z mało...
Tak, czy siak wiosnę masz uroczą

Dzięki Danusiu, u mnie w nocy trochę popadało .
Katkak 07:17, 08 maj 2018

eee_taam napisał(a)

w kranie czy w studni?...bo ja podlewam kranówą ...niebawem dostane rachunek ...3 tygodnie lania wody w kwietniu moze nas nie pokona bo jednak trawnika nie podlewam .......a co to bedzie w lecie jak i trawnik trzeba bedzie nawadniac ?

W studni Justyś, ale coś jest lepiej bo wczoraj i przedwczoraj cały ogród podlałam, a w nocy podlał się sam .