Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Jag_58 10:54, 08 maj 2014

Katkak napisał(a)

To co dziewczyny? Radzicie żeby między hortkami jedną zostawić, a drugą dać w inne miejsce?

ja bym tak zrobiła
AgataBC 11:07, 08 maj 2014

Ja też
Katkak 13:04, 08 maj 2014

jola54 napisał(a)
Kasieńko! mam na imię Jolanta

Przepraszam Cię Joluś najmocniej. To tak z rozpędu głupio wyszło, zakręciłam się
Katkak 13:05, 08 maj 2014

Dobra, to drugą posadzę gdzie indziej.
elzbieta_g 13:36, 08 maj 2014

Katkak napisał(a)
Wrzucam jeszcze miskanty Morning Light. Teraz jeszcze nie wyglądają, ale będą mam nadzieję Tylko błagam, weźcie te chwasty które wszędzie widać z przymrużeniem oka. Nie wyrabiam z plewieniem. Jutro się zabiorę za tamtą rabatę, bo wszystkiego na raz nie ogarniam. Koro! Przybywaj!
Tak dla formalności - te trawki to te dwa maluchy między hortkami

czyżbym widziała klonika?a chwastów nie widać a z resztą kto ich wiosną nie ma
Kasial 14:12, 08 maj 2014

Katkak napisał(a)
Uwielbiam takich gości Na szczęście jest ich sporo. Kiedyś miałam pomysł żeby przenieść to poidełko w inne miejsce, ale nie zrobię tego, bo jednak ptaszki już się przyzwyczaiły do tego, że stoi tam gdzie teraz. A poza tym mogę patrzeć na nie prze okno w kuchni A zimą poidełko pełni rolę karmnika i też jest pełne obłożenie

Witaj.
Świetne poidełko Sama się zastanawiam nad poidełkiem, ale mam dwa koty, więc nie wiem czy ptaki w ogóle do niego przylecą. Jak zobącza któregoś tygrysa przed domem ćwierkają jak oszalałe...
paulina_wero... 17:14, 08 maj 2014

Mnie również podoba sie takie poidełko gdzie i za ile kupowałaś a może sama robiłaś?
Katkak 09:06, 09 maj 2014

elzbieta_g napisał(a)

czyżbym widziała klonika?a chwastów nie widać a z resztą kto ich wiosną nie ma

Eluś tego klonika będę musiała gdzieś przeprowadzić bo z hortką się tam nie pomieszczą. Jak go tam w zeszłym roku sadziłam to hortensji jeszcze nie było. Pozdrawiam słonecznie bo u mnie dziś słonko od rana. Za to wczoraj lało jak z cebra i chyba dopiero ok17-tej się wypogodziło.
Katkak 09:07, 09 maj 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)
Mnie również podoba sie takie poidełko gdzie i za ile kupowałaś a może sama robiłaś?

Zrobiłam sama. To był moment hahaha A tak na poważnie kupiłam na pseudo starociach za 60zł.
Katkak 09:08, 09 maj 2014

Kasial napisał(a)

Witaj.
Świetne poidełko Sama się zastanawiam nad poidełkiem, ale mam dwa koty, więc nie wiem czy ptaki w ogóle do niego przylecą. Jak zobącza któregoś tygrysa przed domem ćwierkają jak oszalałe...

Moja sąsiadka zza płota ma kota, ale nie przychodzi do nas. Chyba nasza Nuka ma w tym znaczny udział