Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

AlKa 21:11, 07 maj 2014

Kasiu faktycznie Łukasz ma ładne fale, ale twoja żuawka też fiu fiu gigantyczne liście, ciekawe co to za odmiana ja mam podobną ale w wersji mini. A i zakupy udane
Katkak 21:19, 07 maj 2014

AlKa napisał(a)
Kasiu faktycznie Łukasz ma ładne fale, ale twoja żuawka też fiu fiu gigantyczne liście, ciekawe co to za odmiana ja mam podobną ale w wersji mini. A i zakupy udane

Szczerze mówiąc sama jestem ciekawa co to za odmiana, bo takiego smoka widzę pierwszy raz. Ale w szkółce była chwilowo w zastępstwie taka starsza Pani i nie bardzo się orientowała. Też się cieszę bardzo z tych zakupów. A tam zostało jeszcze tyle roślinek, które skradły moje serce
paulina_wero... 21:22, 07 maj 2014

piękne żurawki, hosty i śliczny obrazek z paprotkami fantastycznie się komponuje z konarkiem
Katkak 21:28, 07 maj 2014

Uwielbiam takich gości Na szczęście jest ich sporo. Kiedyś miałam pomysł żeby przenieść to poidełko w inne miejsce, ale nie zrobię tego, bo jednak ptaszki już się przyzwyczaiły do tego, że stoi tam gdzie teraz. A poza tym mogę patrzeć na nie prze okno w kuchni A zimą poidełko pełni rolę karmnika i też jest pełne obłożenie
Katkak 21:29, 07 maj 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)
piękne żurawki, hosty i śliczny obrazek z paprotkami fantastycznie się komponuje z konarkiem

Dzięki Paprotki i ten konarek wyglądają jakby byli dla siebie stworzeni, że tak nieskromnie powiem
Jag_58 21:32, 07 maj 2014

Katkak napisał(a)
Uwielbiam takich gości Na szczęście jest ich sporo. Kiedyś miałam pomysł żeby przenieść to poidełko w inne miejsce, ale nie zrobię tego, bo jednak ptaszki już się przyzwyczaiły do tego, że stoi tam gdzie teraz. A poza tym mogę patrzeć na nie prze okno w kuchni A zimą poidełko pełni rolę karmnika i też jest pełne obłożenie

Kasiu piękne to poidełko ,gdzie kupiłaś takie cudo Zmieniłam avatarek
Katkak 21:51, 07 maj 2014

I na koniec moja azalia, która kwitnie pierwszy raz od kilku lat. Pomogła zmiana miejsca. Wprawdzie ten długi patolek z tyłu jej usechł, ale z ziemi wypuszcza kilka nowych
Katkak 21:52, 07 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu piękne to poidełko ,gdzie kupiłaś takie cudo Zmieniłam avatarek

No Jagódko, ledwo poznałam Poidełko kupiłam na tzw starociach
Nallar 21:54, 07 maj 2014

Widzę że zaszalałaś. Zakupy super. Mnie brakuje odwagi na zakup paprotek, zresztą na mojej patelni pewnie by je spaliło. Ciekawa jestem jakiego zawilca kupiłaś. Wstaw zdjęcie jeśli możesz. U mnie jest taka odmiana zawilca, że po kilku latach od wsadzenia opanował całą rabatę.
Katkak 21:56, 07 maj 2014

Ewuś ten mój ma bardzo podobne, jeśli nie takie same liście. Jutro zrobię zdjęcie to zobaczysz.