Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Urszulla 10:50, 08 lip 2018

Katkak napisał(a)

każdy ma w domu dużo zbędnych przedmiotów. Szkoda, że u nas nie ma tak jak w innych krajach(jak opowiadały dziewczyny:, że można zbędne rzeczy wystawić przed dom i za jakieś nieduże pieniądze się tego pozbywać.

Raczej myślę żeby dać im nowe życie
Katkak 10:50, 08 lip 2018

Urszulla napisał(a)

Właśnie wczoraj tyrając w ogrodzie zastanawiałam się u kogo były te kamienie i ścieżka fajna macierzanka będzie pachniało.
A z rojników to też dla mnie najładniejsze są bordowe w dużej ilości a zielone tylko dla przełamania. Narazie mam odwrotnie

ten czerwony rojnik wyjątkowo mi się podoba, mam nadzieję, że szybko się rozrośnie
Katkak 10:51, 08 lip 2018

Urszulla napisał(a)

Raczej myślę żeby dać im nowe życie

No tak, ale pewnie są i takie, których chętnie byś się pozbyła. Każdy ma jakieś takie klamoty w większej lub mniejszej ilości.
Urszulla 11:02, 08 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Śliczny ten rdest.zapisałabym się na mały jego kawałek. Bardzo się rozłazi?

Sylwia świetne fotki zrobiła jeszcze nie doszłam do końca.
Katkak 11:08, 08 lip 2018

Urszulla napisał(a)

Śliczny ten rdest.zapisałabym się na mały jego kawałek. Bardzo się rozłazi?

Sylwia świetne fotki zrobiła jeszcze nie doszłam do końca.

Rośnie szybko, ale w kępie raczej. Ulcia on rośnie blisko klona, który walczy z werticiliozą, więc mogłabym Cię "uszczęśluwić" nie tylko rdestem, ale i tym choróbskiem.
Urszulla 11:38, 08 lip 2018

Katkak napisał(a)

Rośnie szybko, ale w kępie raczej. Ulcia on rośnie blisko klona, który walczy z werticiliozą, więc mogłabym Cię "uszczęśluwić" nie tylko rdestem, ale i tym choróbskiem.

Ale on nie wygląda na chorego

Super zdjęcia masz czytam o poziomach obsadzania i Was pocieszę że ja mam wszystkie do robienia, tyle szczęścia naraz. Dolne można rozmnażać, górne trzeba kupować
Ewa777 13:23, 08 lip 2018

Przejrzałam zdjęcia Sylwii - śliczne są
Zachwyciła mnie Twoja kolekcja hortensji ogrodowych. U mnie nie wszystkie jeszcze rozkwitły.
kasiek 20:45, 08 lip 2018

Kasiula - gadałyśmy z Iwonką że się umówimy i do Wrocka razem pojedziemy - co Ty na to? Musimy tylko ustalić termin, myslę jednak że najlepiej wziąć wolne w tygodniu i pojechać by mniej ludzi było. Pomyśl
Katkak 20:59, 08 lip 2018

ta jeżówka kojarzy mi się ze spódniczką baletnicy

zielonookie

mięta uroczo kwitnie
Katkak 21:04, 08 lip 2018

wschodzi szparagówka

i buraczki. to te liściaste z czerwonymi ogonkami, w których się zakochałam u Kondzia i Andrzeja

sówki wylądowały aktualnie to. Oj, spryskiwacz zepsuł zdjęcie